Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem kellek egy pasinak sem?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, vékony ,(olyan átlagos vékony), hosszú barna hajam van és zöld szemem. :) 170 cm magas vagyok és 50 kg.Többen mondták már hogy szép vagyok, de volt olyan is aki azt mondta hogy csúnya vagyok.
Képet csak privátba küldök, de csak ha utána véleményt is mond!!! :)
2013. okt. 31. 21:17
11/39 anonim válasza:
ha erre gondolsz, sztem szép vagy
12/39 anonim válasza:
kérdező, mutatsz magadról 1 képet?
13/39 A kérdező kommentje:
amúgy nekem, nem a 10/10-es pasik jönnek be, nekem az számít, hogy legyen kedves, és szeressen.
2013. okt. 31. 21:36
14/39 anonim válasza:
Nem jössz be de nem vagy ronda.
17/39 anonim válasza:
Nekem is küldj képet, kíváncsi vagyok Rád :)
18/39 A kérdező kommentje:
igen , én :)
2013. okt. 31. 21:39
19/39 anonim válasza:
Ha nem a 10/10 es emberek jönnek be, akkor tényleg nem értem.. Tiszta szép vagy :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!