Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én kezdeményezzek? Az nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én kezdeményezzek? Az nem gáz? És a büszkeségem? 14/L

Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek valószínűleg bejövök (nem vagyok benne 100ig biztos),de ő max hülyül velem, nem jön oda igazából beszélgetni hozzám élőben, csak ha ott vannak a haverjai, és akkor inkább csoportban dumálunk,és már neten se szoktunk beszélgetni(régen minden nap chateltünk),de én nem akarok kezdeményezni mert milyen már, ha egy lány kezdeményez? vagy hogyan?elég rég ismerjük egymást, osztálytársam és épp ezért lenne fura, ha most mennék oda hozzá, mert elég feltűnő lenne hogy miért tenném ,főleg hogy ez az utolsó évünk együtt..

2013. okt. 29. 22:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hagyd már ezt a hülyeséget hogy csak fiú kezdeményezhet!!!-.-"
2013. okt. 30. 16:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Menj oda, nem sérül a büszkeséged akkor sem, ha elutasít. Szerintem jó, ha egy lány kezdeményez. És igen, ez az utolsó évetek együtt, tehát nem lesz olyan gáz, ha szakítatok, mivel, ez az utolsó évetek :D
2013. okt. 30. 19:28
 13/18 A kérdező kommentje:
hát oké,köszönöm
2013. okt. 30. 20:13
 14/18 anonim ***** válasza:
vagy irj rá fb-n
2013. okt. 30. 21:20
 15/18 anonim válasza:
soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha ne valj elsönek szerelmet ez a lényeg a többit azt csinálsz amit akarsz
2013. okt. 30. 22:29
 16/18 A kérdező kommentje:
ezek elég ellentétes,különböző válaszok na mind1,köszönöm majd jön, ami jön,meglátom
2013. okt. 31. 13:41
 17/18 tréka válasza:

Ha meg erdekel a tema akkor en is elmondanam a velemenyem.

Velem is volt ilyen tavaly . Tetszett egy fiu mar nagyon nagyon regota es egyszer egy sulis bulin meg is mondtam neki. Felrehiztam az uvolto zeneben es mondtam neki hogy nagyon tetszel nekem regota. O erre kicsit nezett es azt mindta hogy o nem tud semmit ezzel csinalni szoval elutasitott elosszor megkonnyebultem hogy vegre kimondtam de viszont a buszkesegemnek annyi vagyis mosg mar nem de akkor ugy erztem par napig hogy igen. Viszont a fiu mostanaig kerul de meg kell mondjam en is ot de nem bantam meg csak azota a kozos barataink az osztalyban allandoan kerdezgetik hogy:na szoval tetszik neked ? Es en erre mostmar azt valaszolom:Tudod megneznem te hogy mesz oda egy lanyhoz! Szoval szerintem menj oda es momdd el neki. A buszkesegedet tedd felre mert nem gaz max. Majd ha elutasit akkor kerd meg hogy maradjatok ugyanugy joba. Lehet hogy ugyanolyan nem lesz de meg se szakad meg koztetek teljesen a kapcsolat. Viszont az erzes lehet el fog mulni es utana megtetszik egy masik fiu az uj gimiben es akkor hogg ha az sem kezdemenyez neked kell megint csak igy mar lehet nem fogod megcsinalni megint de ez csak toled fugg. 14/L

2013. nov. 1. 23:46
 18/18 A kérdező kommentje:
elismerésem, h ilyen lazán kezelted a dolgot,remélem ha nekem is rosszul sül el nem akadok ki..:D
2013. nov. 3. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!