Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kezdeményezzek? Az nem gáz? És a büszkeségem? 14/L
Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek valószínűleg bejövök (nem vagyok benne 100ig biztos),de ő max hülyül velem, nem jön oda igazából beszélgetni hozzám élőben, csak ha ott vannak a haverjai, és akkor inkább csoportban dumálunk,és már neten se szoktunk beszélgetni(régen minden nap chateltünk),de én nem akarok kezdeményezni mert milyen már, ha egy lány kezdeményez? vagy hogyan?elég rég ismerjük egymást, osztálytársam és épp ezért lenne fura, ha most mennék oda hozzá, mert elég feltűnő lenne hogy miért tenném ,főleg hogy ez az utolsó évünk együtt..2013. okt. 29. 22:46
1/18 anonim válasza:
szerintem szexi ha egy lány kezdeményez
3/18 anonim válasza:
Már kár odamenni, jönne, ha akarna vmit, bocsi :(
5/18 anonim válasza:
Néma gyereknek anyja se érti a szavát.
6/18 wiwastarr_ válasza:
én is kb ilyen gonddal küzdök :( ....
7/18 anonim válasza:
Ettől még megmarad a büszkeséged.
8/18 A kérdező kommentje:
1.de az a baj,hogy ez is személy függő,és ha ő pont nem kedveli ezt?:I
2.éljen a hímsovinizmus,már vártalak drága
3-4.kicsit rosszul fogalmaztam..szóval hát nyomul, de nem tudom eldönteni hogy komolyan gondolja,vagy csak minden 2.csajjal ezt csinálja?a haverjai akikkel jóba vagyok azt mondják bejövök neki,de hát nem tudom hogy ez komoly tetszés vagy csak egy jó csajnak tart mint 100másikat
5.oké,tényleg nem adok egyértelmű jelzéseket,sőt azt is mutatom,hogy nekem nem tetszik tejóisten leírva ez így elég hülye vagyok na mind1 oké igaz..
6.hát elég szívás mi?:D
2013. okt. 29. 23:10
9/18 A kérdező kommentje:
7.de ha csak hülyülés volt az egész, vagy nem akar kapcsolatot és elmondja mindenkinek, az eléggé elvesz a büszkeségemből..
2013. okt. 29. 23:11
10/18 viktor123456 válasza:
Ha a büszkeséged számít hagyd a pxcsába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!