Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hív randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív randizni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem és ezt ő is tudja. Szerintem én is tetszem neki, mert nagyon zavarbajön, ha találkozunk. Én elhívnám őt, de szerintem neki kellene engem, nem pedig fordítva. Meg aztán ő tudja, hogy én hogy érzek, jó lenne tudnom, hogy ő ezt hogy gondolja. Gondoltam, rákérdek konkrétan, hogy most akkor mi is van, de lehet, hogy nyomulásnak venné.
2013. okt. 27. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert nem kellesz neki. Ha kellenél már levetkőzte volna a félénkségét.
2013. okt. 27. 10:37
 2/6 anonim válasza:
szia ! szerintem várj vele mig ő céloz egy randíra mert szerintem a fiunak kell megtenni az első lépést nem pedig forditva ! ha te ugy gondolod hogy ő is érez valamit irántad akkor várj !-mert elöb utobb ugyis megteszi az első lépést
2013. okt. 27. 10:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nagyon félénk fiúnak ismerem, nem is jár el otthonról. Inkább olyan otthonülő típus.
2013. okt. 27. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy csak azért jön zavarba, mert tudja, hogy ő tetszik neked, fordítva viszont ez nem igaz. Ha nem egy bunkó srác, akkor nem akar megbántani azzal, hogy elküld, megbánt.

Szerintem is inkább várj, ha valóban tetszel neki, azt egyértelműen ki fogja fejezni. :)

2013. okt. 27. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Respect to #4!

Annyival egészíteném ki h ha tényleg akar vmit, akkor mondani fogja. Tehát ha sokat beszélgettek, akkor abból lejön h akar vmit tőled, viszont ez még csak a barátság szintje. Tehát ha elhív, akkor tudhatod biztosra ;DDD Am mennyi idősek vagytok?

Sok sikert! :dd

2013. okt. 27. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha mind a ketten ültök a babérjaitokon semmi se lesz.

Ha tetszetek egymásnak, de féltek tenni akármit is az a pasi hibája alapvetően hisz Neki kell Téged elhívnia. Ő a kezdeményező és PONT.

DE! A lány ösztönözheti a srácot: lásd női praktikák :)

Szemezz vele, részesítsd előnyben és kivételezz vele kicsit hogy érezze át, hogy kiváltságos. Persze nem nyilvánosan kösd be a cipőjét, meg engedd előre stb :D Találd fel magad. Lány vagy, menni fog ;)

Sikert!

2013. okt. 28. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!