Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 eves lany vagyok, es nagyon szeretnek randizni, egy baratot. Hogyan ismerkedhetnek, ha nincs idom?
Figyelt kérdés
Nagyon be vagyok tablazva, heti negy edzesem van, es a maradek idoben tanulok.Nincs idom gyakran bulizni, ha van is, nagyon ritkan.A kulsom szerintem rendben van, mert szoktam bokokat kapni, fiubarataim is vannak, de ok nekem csak baratok2013. okt. 27. 09:26
2/12 A kérdező kommentje:
Nem:-)
2013. okt. 27. 09:32
4/12 anonim válasza:
dolgozom, heti 7 nap edzésem van amit munka utánegyből el is kezdek utána fáradtan vacsit készítek vagy kaját ha nincs és még így is marad időm ismerkedni na mit szólsz? Főleg hétvégente...
6/12 A kérdező kommentje:
#3 nem tudom ki vagy, igy nem szeretnek
#4 orulok, hogy neked sikerult, nekem nincs idom...
#5 atletika:-)
2013. okt. 27. 09:41
7/12 anonim válasza:
15 évesen hol bulizol? Be se engednek sehova :D Amúgy mit sportolsz? Én is napi rendszerességgel futok, tényleg sok időt elvesz az edzés.
Küldj képet, csak kíváncsi vagyok! :)
8/12 anonim válasza:
Ha nincs túl sok időd, a környezetedben kezdj el újból "ismerkedni"! Esetleg említsd meg a barátaidnak, hogy szeretnél már barátot, csak most pont nem jut eszedbe senki, aki bejönne, szabad... biztos vannak a barátaidnak is barátai, akiket még nem ismersz!
9/12 A kérdező kommentje:
#7 hazibulik
#8 koszi:-)
2013. okt. 27. 09:49
10/12 anonim válasza:
Érdemes lenne változtatnod a 1-2 dolgon. Mert ha ilyenformán épp hogy reagálsz/válaszolsz az életben is a fiúknak, ahogy itt teszed, akkor vagy azt szűrik le, hogy nem vagy túl értelmes vagy azt, hogy semmibe veszed őket, és még azt a kis időt se szánod rájuk. Más is elfoglalt, mégis egész mondatban fejtjük ki neked a véleményünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!