Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távon párkapcsolatban élők! El szoktatok még menni a párotokkal randizni?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik már 1, vagy több éve együtt vannak... Ti szoktatok még randizni menni? Amikor kettesben mentek valahova, lehet az csak egy séta is. Vagy ezt ti már nem randinak fogjátok fel? Én 6,5 éve vagyok együtt párommal, de sűrűn elhívom "randizni", olyankor aznap nem is találkozunk, csak este, kap virágot vagy csokit... Szerintem nagyon jó "vérfrissítő". Ti hogy vagytok ezzel? (:2013. okt. 24. 12:06
1/4 anonim válasza:
Hát, ahol nincs randi, az nem párkapcsolat. Nem értem a kérdést.
2/4 anonim válasza:
Mi együtt élünk öt éve, úgyhogy nem nem igazán lehet randinak nevezni, de el szoktunk menni együtt sok helyre. Sőt, szinte mindenhova együtt megyünk. De csak ezért nem töltjük külön előtte a napot. Virágot, csokit, vagy bármi kis meglepit sűrűn kapok, akár "csak úgy" jelleggel.
3/4 anonim válasza:
Vagyis szoktunk-e közös, romantikus programokat csinálni? Persze, ha nem is "vérfrissítés" miatt, egyszerűen csak 4 év együttélés után is élvezünk minden együtt töltött percet, mi több, szükségünk van ezekre a pillanatokra.
És igen, randinak tekintjük a kirándulásainkat, mint ahogy azok is :)
4/4 anonim válasza:
Szoktunk, teny a mienk tavkapcsolat de akarhanyszor talalkozunk ,minden egyutt eltoltott nap feler egy randival. Setalunk van ,hogy kapok utszelen talalt viragot, filmezunk egyutt, jatszunk valamit, elmegyunk vacsizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!