Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna a srác ehhez?
Szóval egy pasival "majdnem jártunk" de leráztam egy hülye kifogással, ő akarta a dolgot. Azóta már több mint félév eltelt, mit szólna ha írnék neki msn-en csak úgy "barátilag" ?
Én még mindig bele vagyok esve és úgy érzem, érdemes lenne egy próbát tennem.
(egyébként 18L vagyok)
Ha csak simán bocsánatot kérsz, nem fogja érteni, hogy miért teszed...
Ő most abban a tudatban van, hogy Te nem akarsz tőle semmit az ég egy adta világon, erre becsörtetnél egy sima bocsánatkéréssel?
Én már bocs, de simán hülyének néznélek...
Ahogyan így elnézem lemondtál róla.
Te most akkor érted magad?! Mert itt senki nem ért téged!!!
Na még egyszer...
Msn-en megírod, hogy csak szeretnél tőle bocsánatot kérni, de nem voltál felkészülve egy párkapcsolatra ezért ráztad le, de már megbántad, mert Te összeakartál vele jönni, csak nem voltál képes a tudtára adni, pedig Te nagyon szereted Őt és akkor is nagyon szeretted.
Mondd el neki nyugodtan!!!Msn-en nem kell még a szemébe sem nézni, és azt írsz amit akarsz...
Hagyd hogy eldöntse mennyire vagy fontos neki, főleg úgy, hogy neked mennyire fontos!
Csak add önmagad és legyél nagyon őszinte!!!
Pff..íme egy újabb bizonyíték, hogy a nők hülyék! Tetszik a pasi, de azért elküldöd, gratulálok! Ezek után szinte semmi esélyed, de szerintem te is tudod!
22/F
Na hé azért álljon meg a menet, a nők nem hülyék csak nem férfiak!
Leráztam de rájöttem, hogy borzasztóan hiányzik és igen sokszor én sem értem magamat. Írok neki, elmondom miért tettem amit tettem majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!