Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szólna ehhez a párom?
Figyelt kérdés
1 nagyon jó barátom (akivel jártam is) megkért egy baráti szivességre, segítettem is neki és cserébe meg akarta hálálni de mondtam h nem kell ajándék meg ne vegyen semmit ezért elhívott iszogatni egyik hétvégére. Csak barátok vagyunk de a párom nagyon féltékeny tud lenni (monjuk én is..). Meg tudna bízni bennem ha elfogadnám a srác meghívását és elmennék ? Nagyon jó a kapcsolatunk, nagyon szeretem a páromat szóval a sráccal nincs és nem is lenne köztünk semmi...2009. szept. 27. 17:35
1/8 anonim válasza:
Hát, ha olyan jó a kapcsolat biztos megbízik benned, de a félelem ott lesz benne.
2/8 anonim válasza:
Hát szerintem akkor a páród nagyon kibukna és amíg te odaleszel állandóan idegeskedni fog és ha hazaérsz indig azzal fog zaklatni h volt e valami köztetek és mit csináltatok stb
3/8 anonim válasza:
hát ha a haverod van olyan tisztességes,h. tudja,h. a barátod nem örülne neki,akkor ne kérjen ilyenre.
én furán néznék az ismerősömre,ha elhívná a barátomat iszogatni.ilyesmit nem kell
4/8 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolat, a barátomban fel sem merülne ilyesmi. Másrészt nehogy már ő lehessen az egyetlen pasi a világon, akivel tartom a kapcsolatot. Igenis vannak férfi barátaim, és azért mert neki más van a lába között, még nem kell összekavarnom vele.
5/8 anonim válasza:
Nem értem, hogy az ilyeneket miért itt kell megkérdezni idegen emberektől, akik nem ismernek se téged, se a barátodat. Mi lenne, ha vele beszélnéd meg? Szerintem jobb válaszokat tudna adni a kérdésedre, mint ezen az oldalon bárki.
6/8 anonim válasza:
Én is féltékeny vok és szerintem rossz ötlet.
Miért nem mentek el hármasban?
Így nem idegeskedne a barátod mert látja hogy nincs semmi és mégis a haveroddal is vagy.
7/8 anonim válasza:
Előzzük meg a bajt alapon, hívd el őt is. Úgysem akar majd akkor elmenni.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
utolsó válaszoló...ebben van valami XD ahogy ismerem.. :D
am csak arra voltam kiváncsi h ti mit szólnátok azért kérdeztem :)
2009. szept. 28. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!