Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megismerkedtem egy sráccal, eddig 3 randink volt, jók voltak, habár csók még nem volt. Vasárnap estére felhívott a lakásába. Még tuti nem akarok lefeküdni vele, nem ismerem eléggé, szerintetek felmenjek? Vagy lehet, hogy nem azért hív fel?
Figyelt kérdés
#randi #korán felhív a lakására
2013. okt. 24. 22:06
11/19 anonim válasza:
A fiútól függ ez, hogy ő most miért akar téged felhívni a lakására. De nem mindig arra kell gondolni, hogy most biztos megakar tosztani. Lehet, hogy csak szeretne veled egy kellemes estét eltölteni, mindenféle testiség nélkül. :)
12/19 anonim válasza:
a 28 éves fiúk csak beszélgetni akarnak :D
13/19 tetro válasza:
Már 3 randi volt? Meg leszel, de nagyon... :D
14/19 A kérdező kommentje:
két utolsó :D
2013. okt. 24. 22:25
15/19 tetro válasza:
most még csak kacagsz, de az ilyen álnaiv nevetős kislányok elég gyorsan szokták megváltoztatni a határozott "nem"-jüket :D
16/19 A kérdező kommentje:
Tetro! Nos, erre eléggé ráéreztél! Nem mondanám, h eddigi életem során nem volt olyan, h ne viselkedtem volna egyszer-kétszer könnyűvérű kis ribiként... :S
2013. okt. 24. 22:42
17/19 anonim válasza:
Nyugi, nyugi! Ha eddig csak beszélgettetek, akkor most baszélgetni fogtok!:D
Amúgy ha nem akarsz lefeküdni vele, akkor megmondod, hogy nem akarsz. Ha nem tetszik a tempó, amivel haladtok, akkor azt is megmondod. Nem olyan nehéz ez.
18/19 anonim válasza:
es buszke vagy arra, h konnyuveru ribikent viselkedtel parszor? Legalabb ne reklamoznad, eges a kobon...
19/19 anonim válasza:
Megkérdezheted mit tervez? Esetleg filmet nézni v nem tudom. És bármikor mondhatsz nemet.
Én is találkoztam egyik exemmel a koleszos szobájában, és csak filmet néztünk, meg megcsókolt, és ennyi:) Nem volt az hogy nemet mondtam, de ő meg erőszakoskodott:)vagy bármi ilyesmi. Az első randin nem is nyomult rám csóknál jobban. Ha ilyen lett volna, nem is találkoztam volna vele többet.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!