Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljünk? (lányok, ötlet? )
Tetszik és lány és elhatároztam,hogy mivel egy irányban lakunk hazafelé hazakísérem és beszélek vele :)
Nem ismerjük egymást és ezért kérdezem,hogy miről beszéljek vele.
Persze majd kérdezem a suliról meg ilyenek van pár ötletem de nem akarok nagyon kifogyni nem akarom,hogy beálljon a csönd :/
Ezért ötletek ti miről beszéltek szívesen ilyen helyzetben ? előre is köszönöm a válaszokat :)
ha minden kötél szakad, akkor mondd:
hm, úgy érzem beállt a kínos a csönd, ezért gyorsan megtörtem.. remélem nem haragszol.:D
Környezet adja,imprózni szoktam tehát nem gondolkodok előre.
Kérdezgesd mindenről,magánélet(szülei,testvérek,háziállat)kedvenc ital/étel/tárgy/zenei stílus/sorozat/filmstílus stb.Mióta él itt,hol született,mi szeretne lenni ha felnő,hova akar menni,kedvenc helyei(külföld,belföld),milyen tanuló stb.
btw még a buszon(vonat,fingom sincs)kezdj el vele beszélgetni,ne csak úgy ugorj oda mellé,hogy most "én akkor is hazakisérlek beledöglök" mert az picit hülyén jönne ki
Órákig tudok beszélgetni lányokkal :D
Mit fogsz csinálni szünetben stb..
A legjobb mondat ilyen esetekben.
F: Mesélj magadról valamit.
L: Mit?
F: Bármit, mert szeretnélek megismerni.
(5-10mp csend)
F: Eddig jó, most valami mást?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!