Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki vmi jó humoros ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki vmi jó humoros ötlet?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és egy zöldségboltban dolgozik de nem jut eszembe semmi jópofa humoros szöveg amivel eltudnám hívni mondjuk kólázni vagy vmire. :( Valami jó humoros szöveget tudnátok nekem mondani? :) Előre is köszönöm! :))
2013. okt. 23. 10:36
 1/6 Pityupocse ***** válasza:

Szia, kaphatnék 2 kg paradicsomot, 2 fej káposztát és a telefonszámodat?

Erre ő meglepődik, te meglepődsz és lelépsz.

Viszont egy tökéletes világban, a nyugtára felkarcolja a számot, és a termékek átadásakor érzékien a füledbe súgja, hogy 6 kor végzem, majd beleharap az ajkába.

Lenne még ötletem, szólja ha találsz olyan lányt aki szabónál dolgozik :)

2013. okt. 23. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
A legjobb ha simán magadat adod, mondd azt, amit jónak gondolsz és kész. Ha szimpatikus vagy neki, akkor úgyis igent mondd, mindegy milyen dumával hívod el.. ;)
2013. okt. 23. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Agy neki egy papirt amin azàl hogy:szia eljönnèl velem ramdizni ha nem akkor dobj egy hàtra szaltot ha igen akkor mosolyogj!
2013. okt. 30. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
a harmadik válaszoló ötletét még ki se próbáld, a csajoknak nem jön be, és teljesen meg is értem, ilyen tucatszöveggel senkit nem hivhatsz el sikeresen randizni
2013. okt. 30. 17:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csak simán megkérdeztem, hánykor végez. Mondjuk ez jó régen volt.
2013. okt. 30. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Előfordult nálam is, hogy elhívtam boltos leányt. Elmondom, én hogy csinálom. Amikor nem áll ott hosszú sor, elbeszélgetsz vele. Megkérdezed például, hogy bírja a melót, vagy mióta dolgozik. Reagálsz rá valamivel. Például, hogy amikor kicsi voltál, te is zöldséges akartál lenni. Úgyhogy kicsit irigykedsz is rá... tök mindegy mit mondasz, az se baj, ha kicsit füllentesz. Kérdezel, mesélsz, nevetsz. Ő is nevet (jó úton jársz). Ne húzd túl hosszúra! Ha képes vagy magabiztosan viselkedni, akkor felteszed neki a végén a következő kérdést, ahogy én tenném: "mikor végzel?" Ő például azt mondja, hogy 6-kor. Te pedig: "rendben, 6-kor pont rá fogok érni." Ő pedig: "Mi??"... Te: "vedd úgy, hogy éppen randira hívtalak. Kedves lánynak tűnsz, szeretném megmutatni neked a környéket.(nyugalom, ellenállhatatlan mosoly)" Ő lehet, hogy mondani fog valami ilyesmit, hogy "hű milyen magabiztos valaki" vagy azt, hogy "mekkora ...fej". Nem számít. A lényeg, hogy maradj higgadt, kedves és ellenállhatatlan. Hidd el, egy kis gyakorlással menni fog.

No mindegy, ez neked azt hiszem túl sok.

Nézzük az önbizalom hiányos verziót... odamész beszélgetni. Aztán azt mondod: "az a helyzet, hogy én félek tőled egy kicsit". Valószínűleg nevetni fog. Aztán így folytatod: "végig azon gondolkoztam, hogyan hívjalak el randira, de most halvány lila fogalmam sincs (nevess nyugodtan magadon)... úgy döntöttem, inkább őszinte leszek." Vagy tud rá valamit mondani, vagy nem. Aztán mondod, hogy pl. csütörtök és péntek délután neked jó lenne és hogy valamelyik a kettő közül jó e neki (eszedbe se jusson azt kérdezni, hogy neki mikor jó). Utána felajánlasz egy időpontot is. Megkérdezheted merre felé lakik, de akár rögtön is javasolhatsz egy helyszínt.

Ha az önbizalom hiányos verziót választod, akkor is legyen benned magabiztosság. Inkább egyfajta férfias beismerés legyen és ne makogás :). Nos, ennyi.

Ne feledd: bárki elcsábítható ;)

Egy srác.

2013. okt. 30. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!