Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami jópofa humoros vicces ötlet?
Ezen az oldalon olvastam, lehet, hogy nem így volt.
Mit csinál a jegesmedve a hidegben? Megtöri a jeget :)
Valami ilyesmi, én a hétvégén ismerkedésnél elővettem ,és nevetett rajta, de nem ezzel indítottam, mert az úgy viszont béna :D
Vigyél neki egy sült kolbászt és mond meg neki ha unod a banánt ehetsz velem egy kolbászt!
és kimentek a bolt elé megeszitek :D
hát ha sűrűn jársz oda és már ismer fejről, akkor simán fizetésnél bókolhatsz, hogy "de csinos ma" (vagy ha korban megfelel, akkor tegeződj persze)
vagy ha jókedvűen mosolyog, akkor "Jó rád nézni, feldobod az ember napját".. meg ilyesmi.. persze minden alkalomra egyet, nem egyből rálönni a bók-arzenált:D
aztán ha látod, hogy tetszik neki a bókolás, akkor idővel elkezdheted kérdezgetni, hogy hány éves, van e barátja, hogy van műszakja, ráér e esetleg a hétvégén.. innen meg már a Te dolgod:D
esetleg
"-mennyi egy kiló paradicsom?
-600 forint. (most mondtam valamit, fogalmam sincs az árakról)
-és a paprika mennyi?
-500 forint
-és a telefonszámod mennyiért adnád?":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!