Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még szép, aranyos, csinos nők, akik okosak, kedvesek és szeretnek takarítani, mosni, főzni?
Azok kedvéért, akik azt képzelik, hogy a feministák szét akarják verni a család intézményét, egy feminista portál "Magunkról" rovatából idézek:
"csak a kedélyek megnyugtatása végett egy kis személyes infó:
a szerkesztőség 15 tagja közül 8 házas (hoppá, hoppá, kedveseim, akik azt hiszik, hogy a feministák szét akarják verni a család intézményét, és, figyelembe véve, hogy Magyarországon a leszbikusok nem házasodhatnak, a "minden feminista leszbikus" elképzeléstől is kénytelenek lesztek könnyes búcsút venni), további 4-en többéves stabil, tartós kapcsolatban együtt élnek, az egyedülállók száma 3. A 15 ember 12 gyereket tud "felmutatni", egy tagunk már unokákat is.
Nem vallom azt, hogy egy nő teljesítményének a megítélésekor figyelembe kell venni, hogy házas-e, kapcsolatban él-e és van-e gyereke, és nem is kívánok mentegetőzni; de a sztereotípiák eloszlatása érdekében fontosnak tartottam ezt a kiegészítést."
Igen. A nőknek is joguk van dolgozni, de könyörgöm, ha gyereket nevel, legalább pár évig ne dolgozzon. Meg egyáltalán, a nők nagy része manapság egyáltalán nem akar gyereket (tisztelet a kivételnek). 50 év múlva egyedülálló férfiakból és nőkből álló idősek otthona lesz Európa lakossága.
"Európa lakossága 2003-ban 814 millió volt, viszont a kontinens népessége egyre fogy a lakosság pedig öregszik."
És gyorsan hozzátenném, hogy ez még az USA-ban sem jellemző. Ott a család a legfontosabb.
És hogy mért nem vállalnak gyereket? Mert karrieristák. Egyszerűen ennyi. Manapság már több férfi főz, mos, takarít, egyedül nevel gyermeket, mint nő (ez tapasztalat: gyakran a férfi marad otthon a gyerekkel). És ha pénzt keresnek, abból mindig több kell, és nem bírnak megállni. Szintén statisztika, hogy minél szegényebb egy család, annál több gyermek születik. Na vajon mért? És itt nem a cigányokról van szó.
És akkor fel lehet tenni a kérdést, hogy vajon melyik korszak volt a jobb? Amikor a férfi dolgozott, eltartotta a családját, a nő nagyrészt otthon volt a gyerekeivel, NEVELTE őket, és gyarapodott a család, vagy ami most van? Az az igazság, hogy a nagy egyenlőségben, és egyenjogúságban hiába tudná esetleg a férfi egyedül is eltartani a családját, ha itt minden csak a pénzről meg a karrierről szól... Ráadásul ne akarjanak ugyanolyanok lenni, mint a férfiak, hiszek KIEGÉSZÍTENI kellene egymást, ez a természet rendje.
Lehet hogy túl konzervatív vagyok?
Hangsúlyozom, az egyenjogúság olyan tételeivel, hogy ugyanazon poszt esetén ugyanannyi fizetés járjon férfinak nőnek, egyetértek.
00:19-es vagyok:
És még mielőtt arra gondolnátok, hogy én nem veszem ki a részemet a házimunkából: Felmosok, mosogatok, porszivózok, mosok (habár ezt a gép elvégzi), füvet nyírok (elég nagy birtokunk van: hagyományos fűnyíróval nyáron hetente 5-6 óra munka), kertet ások, és mellette egyetemista is vagyok az ELTE-n.
És még szórakozni is van időm. Úgyhogy mindenkinek arra van ideje, pénze, és energiája, amire csak akarja. És igen, valószínűleg diplomás ember leszek, de a munkám nem fog jobban kifárasztani, mint a suli.
Szerintem ha ezt én meg tudom csinálni, akkor más is megtudja, aki akarja.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!