Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az őszinte srác lenne igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az őszinte srác lenne igazán a nyerő a lányoknál, aki felvállalja minden hibáját. Mégis miért szinte csak a dicsekvő, iszákos, nagyszájú, hőzöngő, divatos pasik lesznek szinte, , csak" a nyerők?

Figyelt kérdés
Van egy rendes, becsületes ismerősöm, aki így próbált éveken át közeledni a fősulin a lányokhoz. Esélytelenül. Aztán bedühödött és elővette a rosszabbik énjét, dohányzott, ivott, flancos ruhákat vette fel, nagyképűsködött, szemtelenkedett a csajokkal. Tudta jól, hogy ezt csak pár hétig lehet igazán játszani a csajok előtt azt a stílust (mert nem az igazi énje), de ahhoz mindig elég volt, hogy pár nap vagy 1-2 hét után ágyba vigye a csajt. Nem volt gazdag, hogy megtartsa a csajokat, de mindig jól öltözött, amikor buliba ment, holott szinte koldusszegény volt a pasi. Mindig visszacseng a fülembe, hogy ha az eredeti énjét adja, akkor soha egyetlen lányt sem kaphatott meg volna, így meg 12 lánnyal volt együtt (még ha csak pár hétig is)a fősulin. Elgondolkodtató, hogy mi lett a lányok nagy részével, hogy ezt igénylik és a rendes pasinak 180 fokban kell megváltoznia, hogy a szebb lányoknál esélye legyen. Mindezt fősulin, ahol elvileg értelmesebb lányok vannak. Vagy nem.
2013. okt. 22. 23:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ti meg szerencsétlenek vagytok bakker. nőkkel szemtelennek és viccesnek kell lenni, de nem bunkónak. akinek a bunkók jönnek be az patológiás eset. csak ti már mindenkiben a bunkót látjátok, aki nem tojik be azért mert kommunikálni kell egy nővel. gondoljátok a nők nem érzik rajtatok, hogy be vagytok rosálva? ezért nem értek el sikereket.
2013. okt. 22. 23:34
 12/23 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm, tanár. Teljesen kicsinálták a diákok, mert kedves volt velük, osztogatta az ötösöket stb.Aztán kicsinálták 5 munkahelyen a gyerekek, és 32 évesen egy gimiben döbbent arra, hogy neki kemény, üvöltöző állatnak kell lennie, hogy megmaradjon az állásban. Azóta ezt az utat járja, és az a tanárnő a párja, aki a kedvessége miatt le sem carta a pasit. De megváltozott gyökeresen és azóta minkét téren sikere van.
2013. okt. 22. 23:36
 13/23 anonim ***** válasza:
és a pasik miért buknak a plázar....bancokra? joggal kérdezhetném..
2013. okt. 22. 23:36
 14/23 anonim ***** válasza:
a tanár ismerősöd nem kedves hanem egy nyámnyila aki nem tudja meghúzni a határait. csak annyit kellett volna tennie.
2013. okt. 22. 23:38
 15/23 anonim ***** válasza:
13-as igen joggal kérdezhetnéd,csak a bökkenő hogy pl. nekem a plázacicák egyáltalán nem kellenek,mert nem lenne értelme a dolognak.Nem vagyok olyan buta,hogy ilyenekkel kezdjek,majd a pénzes emberkék úgyis elviszik őket. :)
2013. okt. 22. 23:42
 16/23 anonim ***** válasza:
10 es vagyok lehet félreérthetőt írtam:ÉN IS EGYETÉRTEK a jelenség valódiságával amit a kérdésben olvasni lehet. azzal a kiegészítéssel hogy ha nincs rivális akkor fölösleges a rosszfiúskodás. a lányok együgyűségére azonban lehet jól lépni. tehát amikor valaki játsza a bunkót és elnyeri a lányok figyelmét akkor a rendes fiúk taktikailag ott hibáznak hogy megdöbbenéssel kussolnak mintha ott se lennének-kivonják magukat.átállhatnának a jófiú oldalra kontrasztot teremtve.pl a rosszfiú nyomatja:" kapja be mindenki buli van bammeg!melyik csicska bírja úgy a piát mint én?!" erre egy jófiú kontrázhatna poénosan:"hát én nem edződtem annyit a kannásborokon mint te inkább csak páholyból bámulom amíg kiüt a pia és elalszól a hányásodban" ..nos a csincsillák figyelme ennél az epic war-nál meg fog oszlani és a nők kb felét (általában a normálisabb felét) meg lehet még tartani
2013. okt. 22. 23:43
 17/23 anonim ***** válasza:
na, én is ilyen alapon azt mondom, h nekem meg nem az ilyen pasik jönnek be, a bunkók, meg a divatmajmok, mint ahogy itt sokan hiszik..
2013. okt. 22. 23:43
 18/23 anonim ***** válasza:

17-es.

Igen,itt igazából nem arról van szó hogy minden lány ilyen,biztosan vannak kivételek is akik nem így gondolják.

Azonban mikor az ember éveken át csak ilyeneket tapasztal,pedig keresi mindenhol a másik típust is és nem talál.Na akkor már elgondolkozik rajta és megkérdezi magától,tényleg csak ilyenek vannak? A mai világban ezt egyre több srác állítja és gondolja így,és exponenciálisan növekszik a számuk is.Ezeken érdemes elgondolkozni...

2013. okt. 22. 23:50
 19/23 anonim ***** válasza:
nekem is évekig csak a bunkó pasik jöttek, mégse vesztettem el a reményt, pedig volt mindenféle a kínálatban.. úgyh erről ennyit.. be lehet fejezni a lányok örökös szapulását, mert eléggé sértő..
2013. okt. 22. 23:52
 20/23 anonim ***** válasza:
50%

"A mai világban ezt egyre több srác állítja és gondolja így,és exponenciálisan növekszik a számuk is.Ezeken érdemes elgondolkozni..."

nem lehet, hogy azért, mert egyre több a szerencsétlen nyámnyila srác és az ő számuk növekszik exponenciálisan? esküszöm nőktől nem tapasztalok ennyi sírást mint ahány ilyen fentihez hasonló posztot olvasok itt a gyakorin naponta. írjatok verseket bakker.

2013. okt. 22. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!