Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Furák a lányok, szinte mind,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furák a lányok, szinte mind, de miért?

Figyelt kérdés
Beszélgetek interneten egy lánnyal sokszor napokig, tisztára oda van értem, képeket küld magáról stb. Aztán utána van, hogy napokig már nem ír semmit, csak annyit, hogy ,,aha, majd meglátom". Nem reagál. Pedig semmi rosszat nem mondtam neki. Vagy 10 szer jártam már így.
2013. okt. 22. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mert lány
2013. okt. 22. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is tapasztalom most ezt. Hiányoztam neki, kiírt egy kérdést rólam, mert hónapok óta nem beszéltünk itt. Váltottunk vagy 20 levelet a napokban, erre 2 napja már semmit nem tudok róla. Nem értem :D
2013. okt. 22. 18:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem csak lányok részéről van így, én is elvesztem egy idő után az érdeklődést.
2013. okt. 22. 18:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Van, hogy egy hétig beszélgetünk, ő ír rám stb. Aztán semmi...Sokszor már nem is ír, vagy csak rébuszokban beszél. Kellemetlen. Ilyenkor marom magamat és keresem, hogy mit írtam, ami rossz. De szinte sosem találok olyan irritáló dolgot.
2013. okt. 22. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez, csakhogy én vagyok a lány és a fiú a fura. Szóval nem csak a lányokon nem lehet kiigazodni....
2013. okt. 22. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:
De mitől lehet ez válaszolók? Fejtsük már meg. Én a második válaszoló vagyok. Miért nem ír a lány, amikor tudom, hogy sűrűn feljár ide? Nagyon jókat leveleztünk már korábban is hónapokkal ezelőtt, akkor pár napja megint, és most 2. napja el van tűnve, úgy, hogy semmi jelét nem adja annak, hogy élne. Tudom hogy tanulnia is kellett, mert ma írt egy tz-t, 18 éves, én már 24, de azóta már csak idekerült volna most.
2013. okt. 22. 18:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Sablonosak a szövegek.
2013. okt. 22. 18:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok extra dolgokat kitalálni. Kedveskedem, sok mindenre rákérdezek, de ha nem, hát nem.
2013. okt. 22. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem kellesz eléggé. Annyit néha megéri bedobni, hogy nem zavarok? Ha ezután sem fogja fel, szard le.
2013. okt. 22. 19:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Az egyik múltkor ledegradált, hogy ne legyek vele kedves, ne kérdezzem meg mindig, hogy zavarom-e.Nem bírja a kedves pasikat.
2013. okt. 22. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!