Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira illik valamit vinni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira illik valamit vinni?

Figyelt kérdés

Pár hete beszélgetek egy lánnyal neten és nem sokára találkozni is fogunk. Illene vinnem pl egy bonbont vagy elsőre még ne?

19F

2013. okt. 21. 15:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. okt. 21. 18:34
 12/13 anonim válasza:
Én a páromtól az elsõ randin egy csokor rózsát kaptam. Nagyon örültem neki. Szerintem irtó figyelmes ès aranyos húzàs volt. :) 19/L
2013. okt. 21. 20:17
 13/13 Stordy válasza:
100%
Nem muszáj. Én minden randimra vittem egy szál vörös rózsát a lánynak. Elég, ha csak te magad mész el. Ha már a randi előtt megbeszéltétek hova mentek, akkor nem muszáj, itt gondolok pl.: arra, hogy mozi, vagy étterem. Elhívod valahová, az is egy élmény számára és pozitívan fog értékelni, hogy elhívtad valahová. Meg fontos dolgok az első randin, hogy elegánsan és szépen legyél felöltözve, most nem azt mondom, hogy szmokingba jelenj meg, csak hogy legyen egy ápolt és normális kinézet öltözködésileg. A másik fontos dolog, hogy mindig tudjál valamiről beszélgetni a lánnyal, mert ha egész idő alatt csak ő beszél, úgy fog elkönyvelni, hogy csak hallgatni tudsz, beszélni nem. Az is fontos, hogy megnevettesd, egy-két viccet elmondasz neki, és máris vidám lesz. Érdemes megkérdezni hogy van, milyen volt az útja, amikor elindult. A lányok szeretik, ha egy srác érdeklődik iránta. Aztán az hogy mi lesz a randin, az már csak nézőpont kérdése, hogy tetszel-e neki.
2018. jún. 18. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!