Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira illik valamit vinni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira illik valamit vinni?

Figyelt kérdés

Pár hete beszélgetek egy lánnyal neten és nem sokára találkozni is fogunk. Illene vinnem pl egy bonbont vagy elsőre még ne?

19F

2013. okt. 21. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elég, ha magadat viszed. :D
2013. okt. 21. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Kinek mi.

Nálam volt már olyan, hogy kaptam, de olyan is, hogy nem.

Ha adtak valamit, örültem neki, de az sem volt baj, ha nem.

2013. okt. 21. 15:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. okt. 21. 15:22
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell vinned semmit.

Én egyáltalán nem várnám el, sőt kényelmetlenül is érintene.

Ha figyelmesnek akarsz tűnni, akkor fizesd ki a kávéját (azt sem kell egyébként, ha nem akarod), de annyi elég.

22L

2013. okt. 21. 15:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél virágot. Lehet ódivatú, de sok lány pont ezért értékeli, mert manapság már nem igazán megszokott.
2013. okt. 21. 15:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit se csak magadat :)
2013. okt. 21. 15:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ hova mentek randizni. Ha valami aktívabbat csináltok -séta vagy ilyesmi - akkor ne vigyél semmit, magadon kívűl, inkább hívd meg valamire. Tapasztalatból tudom, hogy bár nagyon édes dolog csokit vagy virágot kapni, cipelni már nem olyan jó. Viszont ha moziba mentek, vagy olyan helyre ahol le tud pakolni a lány és nem kell cipelnie a meglepetést akkor egy virág simán megteszi :)
2013. okt. 21. 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy szál fehér rózsa volt anno a divat, szerintem most sem vetné meg egy lány sem. Ha igen, az róla is sokat elárul, de vigyázni kell nagyon az ajándékokkal, mert kényelmetlen lehet számára fogni az egész randi alatt, szóval tövis véletlen se legyen rajta és rövidre legyen vágva a szára.
2013. okt. 21. 15:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a barátomtól első randin egy tábla milkát kaptam, ami nekem nagyon jól esett, mert imádom a csokit :)

Szerintem ha van valami, amit a lány szeret, pl. virág, csoki, bonbon, akkor vihetsz. Baj nem lehet belőle. Viszont szerintem a randin átélt élmények érnek a legtöbbet. :)

2013. okt. 21. 16:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha már viszel neki valamit nekem az is alap volna, hogy én "cipelem" helyette, hogy Őt ne zavarja.
2013. okt. 21. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!