Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul, ha nem akar semmit? Tényleg semmit!
Figyelt kérdés
Ismerek valakit már elég régóta, de csak látásból, még soha nem beszéltünk. Az utóbbi időben figyeltem fel rá, mert jópárszor összeakadt a tekintetünk úgy, hogy megmagyarázhatatlan érzés fogott el. Azóta mindig észreveszem, ha néz és már persze én is keresem a tekintetét. Csakhogy közben lett egy barátnője. Klubokban szoktunk összefutni, mindig bámul, mindig "örül" nekem, de itt megáll az egész. Nem jön oda, nem köszön rám, nem közelít oly mértékben, hogy megszólítson, csak körülöttem császkál, ha a wc mellett állok, elmegy wc-re többször is. :D De ennyi. Közel vagyunk nem néz rám, ha távol akkor folyton. Nekem nagyon tetszik, ezzel nincs baj, na de én amúgysem vagyok az a kezdeményező típus, és elég nagy visszatartó erő az, hogy barátnője van(akivel amúgy hol foglalkozik, hol nem) és hogy 15 évvel idősebb nálam. Megjegyzem korához képest elég gyerek még, nem az a komolyabb fajta. :) Én 18/L Ő 33/F Valami jó magyarázat, esetleg tanács??
Tetszel neki és az hogy barátnője van így is, látszik milyen komoly gondolkodású srác! :D Én a helyedben megszólítanám, hogy minek bámul, főleg ha neked is tetszik! Ez nem azt jelenti, hogy odadobod elé magad, inkább azt, hogy döntésre készteted! Ha csak annyi kellett neki, hogy lássa megközelíthető vagy akkor még össze is jöhettek, de ha gyökér akkor legalább meglátod!
Coyote
2009. nov. 12. 11:13
4/9 anonim válasza:
Tetszel neki,megnéz magának,ennyi.Attól,hogy foglalt,ránézhet másra is különösebb hátsó szándék nélkül.Hagyd a fenébe,h akarna valamit,már régen lépett volna.Egyébként az mindent elárul,hogy 33 évesen még csak barátnője van (nem felesége,élettársa,stb.).Ő SOHA nem fogja elkötelezni magát!Örök gyerek...
2009. nov. 12. 11:42
5/9 anonim válasza:
Nézd meg a Nem kellesz eléggé c. filmet.
Az én életemben is van egy ilyen pasi. Mi csak játszunk egymással és jól esik néha látni. Ha egy férfi akar egy nőtől valamit mindent megmozgat és nyomul. Hidd el!
2009. nov. 12. 11:45
6/9 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak üzenem, hogy a kettő nagyon de nem ugyanaz!!!!!!!!!!!
egyébként 2x volt eljegyezve, a másodikat ismerem, elég butácska egy csaj volt, szakítottak is.
az a film, pedig randizásról szól, nem erről
a kérdés még mindig nyitott. várom a reális válaszokat! :)
2009. nov. 12. 13:21
7/9 anonim válasza:
Szerintem az elég reális válasz,hogy nem akar Tőled semmit,csak bámul,mert tetszel neki,semmi több.Egyszerűen azért,mert jó nőnek tart.Ha ennél tovább szeretne lépni,akkor meg is tenné,hidd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!