Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves fiú és 19 éves lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú és 19 éves lány. Szerintetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és nagyon tetszik egy 19 éves lány. Tudom hogy lehet cikiznék a korkülönbség miatt de én mindig megvédeném. Meg ha összejönnék vele akkor egy idő múlva biztos rájönne Ő is arra hogy nem kell foglalkozni mások véleményével. Azt meg hogy van köztünk 3 év azt csak közeli ismerősök tudnák. Lehet hogy nem hiszitek el de állandóan sírok miatta mert tudom hogy benne minden maximálisan megvan amit egy 15-16 évesben nem találok meg és nagyon félek attól hogy soha nem lehet az enyém. Egészen kiskora óta ismerem a legjobb barátnőjét és Ő is megerősítette hogy benne tényleg minden megvan. Ezért is a legjobb barátnője. Egy nagyon aranyos, felnőtt, értelmes nő és nekem pont ilyenre van szükségem. Ráadásul ha jól sejtem akkor Ő bika. Én meg rák vagyok. Rák férfi és bika nő = tökéletes kapcsolat. Az 100!!! Tudom hogy ilyen lányt aki ilyen "tökéletes" mint Ő és még külsőre is bejön nem találok másikat. Nagyon kérlek titeket hogy ne nézzetek le azért mert 16 éves vagyok, mert én jóval felnőttebben gondolkodom mint a többi 16 éves!!! Ezt egyáltalán nem nagyképűségből írtam!!! Ez az igazság!!! Tényleg csak komoly válaszokat kérek!!!
2009. nov. 12. 02:08
1 2
 11/15 Andrewka ***** válasza:
52%
Nem akarlak elkeseríteni, de eléggé kérdéses h egy 19 éves csaj szóbaállna veled ilyen téren. De persze egy próbát megér. De tudd h más igényei vannak mint a korodbelieknek
2009. nov. 12. 12:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Ne vedd sértésnek, de azért én csak jobban ismeren tán azt a lányt mint Te.
2009. nov. 12. 12:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát a leírásod alapján tök gyerekesnek tűnsz. És lehet, hogy te jobban ismered azt a lányt, de gondolkozzál már! Ha neki mindig idősebb barátja volt, akkor mit kezdene veled? Horoszkópot olvasgató sírós kisfiú vagy! Egy tizenkilenc éves lány nem erre vágyik. Esküszöm, ahogy olvastalak, az jutott eszembe, hogy tizennégy éves koromban mondtam ilyeneket. És ráadásul lány vagyok...
2009. nov. 12. 13:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem érdekel más mit gondol rólam, de akkor sem vagyok gyerekes. A horoszkópot meg csak azért olvastam el mert érdekelt hogy milyen is egy bika, de attól még nem hiszek el mindig mindent az internetnek. Ezt a kérdést is csak azért írtam mert érdekelt hogy másoknak mi a véleménye erről. De amúgy van másik ugyanilyen kérdés is. Ha nőről van szó akkor mindig a saját feje után kell mennie az embernek. Másokra nem kell hallagatni. Azért köszi az eddigi normárlis válaszokat. TÉMA LEZÁRVA!
2009. nov. 12. 17:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Téma lezárva? Azért én még írok. :)

Le lehet pontozni,de velem most az a helyzet,hogy bejön egy 16 éves srác,és én 2 hónap múlva 19 leszek.Naés? :) Szerintem a korkülönbség abszolút nem akadály,ha megértitek egymást,stb. Meg az szerintem teljesen egyénfüggő,hogy ki mit vár el egy kapcsolattól és ki mennyire gondolkodik éretten.

Ha sírsz miatta-Te dolgod,attól nem leszel kevesebb.

Horoszkópot én is szoktam nézegetni,de eddig nem sok dolog jött be belőle,főleg a kapcsolatos részből.:)

Amúgy szerintem próbáld meg kipuhatolózni nála vagy a barátnőjénél,hogy lenne e esélyed nála,bejösz e neki.Küldj felé jeleket,ha bejösz neki,akkor reagál rá.Vagy egyszerűen kérdezz rá!:)Ha nem,akkor hagyd,lehet,hogy nagyon fog fájni,de muszáj magad túltenned rajta.Én is voltam hasonló helyzetben,iszonyú nehéz volt,de sikerült.

Szóval hajrá!Egyszer élünk! :D

2009. nov. 12. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!