Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves fiú és 19 éves lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú és 19 éves lány. Szerintetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és nagyon tetszik egy 19 éves lány. Tudom hogy lehet cikiznék a korkülönbség miatt de én mindig megvédeném. Meg ha összejönnék vele akkor egy idő múlva biztos rájönne Ő is arra hogy nem kell foglalkozni mások véleményével. Azt meg hogy van köztünk 3 év azt csak közeli ismerősök tudnák. Lehet hogy nem hiszitek el de állandóan sírok miatta mert tudom hogy benne minden maximálisan megvan amit egy 15-16 évesben nem találok meg és nagyon félek attól hogy soha nem lehet az enyém. Egészen kiskora óta ismerem a legjobb barátnőjét és Ő is megerősítette hogy benne tényleg minden megvan. Ezért is a legjobb barátnője. Egy nagyon aranyos, felnőtt, értelmes nő és nekem pont ilyenre van szükségem. Ráadásul ha jól sejtem akkor Ő bika. Én meg rák vagyok. Rák férfi és bika nő = tökéletes kapcsolat. Az 100!!! Tudom hogy ilyen lányt aki ilyen "tökéletes" mint Ő és még külsőre is bejön nem találok másikat. Nagyon kérlek titeket hogy ne nézzetek le azért mert 16 éves vagyok, mert én jóval felnőttebben gondolkodom mint a többi 16 éves!!! Ezt egyáltalán nem nagyképűségből írtam!!! Ez az igazság!!! Tényleg csak komoly válaszokat kérek!!!
2009. nov. 12. 02:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Ne érdekeljen a korkülönbség!! Nekem pl most egy 17 éves srác tetszik nagyon én meg 23 vagyok. Szerinted??? Most lett neki egy barátnője, elég szar...

Ha a korod ellenére ugy viselkedsz, hogy neki megfeleljen, simán lehet belőle valami. De gondolom nem is viselkedsz úgy, ha egy komoly nőt néztél ki magadnak és nem tűnsz butának se. Meg kell őt győznőd, főleg tettekkel, hogy igen is, melletted jó helye lenne, vigyáznál rá és szeretnéd, és nem csak egy jó hecc, hogy egy idősebb lánnyal jártál.

Az, meg hogy sírsz... te is ember vagy, nem csak a nők :) Akárki sírhat szerelem miatt. Ez egy ilyen dolog, lelkileg-idegileg is megvisel, főleg, hogy nem tudod, mi tévő légy.

Azt nem említetted, hogy milyen viszonyban vagytok... Vagy csak elkerülte a figyelmemet... Ha nem vagytok még olyan jóba, akkor itt az ideje, hogy elhívd magaddal valahová, hogy megismerjen téged. De ha ismered a barátnőjét, akkor jó helyen vagy:)

2009. nov. 12. 02:20
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Igazából semmi gond nincs, csak a mai lányok többsége számomra érthetetlen okokból 5-10 évvel idősebb pasikra buknak. Ismerősöm 17 éves lány és 32 éves pasival volt.

Ha szerencséd van, udvariasan lekoptat, ha nincs, megkapod a "pisisekkel én nem járok" dumát. Elhiszem, hogy érettebb vagy a korodnál agyilag, velem is ez volt, de lósz*rt sem értem vele, ha a lányok igazából óvodás szinten voltak, legalábbis ezt éreztem. Én sosem akartam játszani, mindig komoly kapcsolat kellett, de úgy tűnik, ez nem nyerő manapság a lányok körében. Vagy csak nekem van túl sok negatív tapasztalatom.

De ki tudja, hátha szerencséd lesz! Amíg nem lépsz, úgy sem fog kiderülni! Sok sikert!

Horoszkópot meg sz*rd le, csak egy áltudomány.

2009. nov. 12. 02:27
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Leginkább a 02:20-asnak. Jól esett a tőled kapott válasz. Aranyos volt. Csak nagyon sajnálom a te helyzetedet. A 02:27-esnek meg annyit hogy ez a horoszkópos dolog nálunk tuti hogy igaz lenne.
2009. nov. 12. 02:35
 4/15 A kérdező kommentje:
Ja még a 02:20-asnak annyit hogy én már vagy 2 hónapja próbálkoztam ennél a lánynál és nagy nehezen azt írta vissza hogy nem akar tőlem semmit.:( De utána kiderítettem a barátnőjétől hogy pont akkor szakított a barátjával. Meg azt is megtudtam hogy neki mindig nála idősebb barátja volt. Remélem minél hamarabb sikerülni fog. Már annyira beleéltem magam hogy senki mással nem tudnék elképzelni kapcsolatot.
2009. nov. 12. 02:45
 5/15 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom mennyivel lehetsz érettebb a korodnál, ha sirdogálsz utána, meg a horoszkópból olvastad ki, hogy ti egymásnak vagytok teremtve. Hát nézd. Egy ilyen korú lány nem kisfiúra vágyik, hanem valami férfiasra. Nem túl férfias, ha horoszkóppal támasztod alá, hogy összeilletek, meg sirdogálsz miatta. Amúgy attól, hogy nehezen írt vissza, még nem kéne reménykedned. Én is nehezen írnék vissza, hogy most bántsam meg szegény kissrácot?
2009. nov. 12. 03:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
én is 16 vagyok.. 3 éve tetszik már egy nálam 2,5 évvel idősebb lány, de esélytelen :( hajrá, szurkolok neked
2009. nov. 12. 03:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon felnőttesen gondolkodsz, főleg a horoszkóp dolog tükrözi ezt. Tökéletes kapcsolat, persze, sok sikert.
2009. nov. 12. 04:45
 8/15 anonim ***** válasza:
10%
A 45 kilóddal tuti megvédenéd.
2009. nov. 12. 09:59
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Én 16 évesen szereztem magamnak 19 éves csajt, de nem sírdogáltam utána és nem Gyurcsók Úr olvasta ki a horoszkópunkból a kompatibilitást :D. Már ne haragudj de 16 évesen már attól félsz hogy valami soha nem lehet a tiéd? Még el sem kezdődött az életed :D. Epic. Amúgy én 2 évig aztán együtt voltam a csajjal, de így 23 évesen a mostani kapcsolatomhoz képest semminek tűnik az az akkori lány, szóval szerintem nem kell fosnod hogy valamiről lemaradsz, vagy pedig akkor hagyd abba sírást aztán hajrá.
2009. nov. 12. 10:10
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De nem tudom hogy olyanok minek írnak akik egyáltalán nem értik meg az én helyzetemet. Direkt odaírtam hogy: Tényleg csak komoly válaszokat kérek!!! Egyáltalán nem vagyok most olyan állapotban hogy egyes hülye válaszokon nevessek. Számomra ez egy nagyon is komoly dolog. Nincs min viccelődni.
2009. nov. 12. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!