Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi télen? Hol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi télen? Hol?

Figyelt kérdés

Holnap el akarok hívni egy csajt randira már nagyon régóta,nagyon jól ismer.

Ja és első randi.

És nem tudom hog hova hívjam el.

Mind ketten 14 évesek vagyunk.

Ilyen TEázó kilőve mivel nem ilyen ismerkedős randi leszz.

Én arra gondoltam hogy vagy mozi meg vmi kalya vagy séta a margitszigeten.

SÜRGŐS LENNE!

2009. nov. 11. 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Haver... Fejberúglak. Ősz van, nem tél.
2009. nov. 11. 23:10
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Mielőtt kérdés tennél fel,létszíves tanulj meg normálisan írni!Amúgy szerintem beszéld meg vele a randi helyszínét és úgy biztosra mész.
2009. nov. 11. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérem az előző hozzászólót aki így írta a ,,létszíves" szót, hogy ő is tanuljon meg írni.
2009. nov. 11. 23:20
 4/11 anonim válasza:
ez tetszett :D
2009. nov. 11. 23:21
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Ez az oldal nem azért van, hogy segítsünk egymásnak? Ehelyett szinte mindenhol azt látom, hogy "tanulj meg írni" , "kamu kérdés" stb... nem tudnátok baszogatás nélkül csinálni a segítséget? :)) Már ha még vannak normális emberek ezen az oldalon.
2009. nov. 11. 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Kevés van pedig. Én bevallom azért járok föl, hogy g.ciző kommenteket írjak,de jó ég ő írta ki ide a kérdését (ami általában hülye kérdés). e€z együtt jár azzal, hogy vannak ilyen parasztok mint én. Végül is hülye kérdésre hülye válasz.
2009. nov. 11. 23:28
 7/11 anonim ***** válasza:

hát szerintem a mozi az jó ötlet, így ősszel, de ha tényleg télen mentek, akkor egy séta a hóesésben....és aztán beülni valahova. hidd el, tapasztalat ;) mi ezt tettük :)

18/l

2009. nov. 11. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem ismerkedős randi lesz? Akkor mégis milyen jellegű ? XD
2009. nov. 11. 23:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
viccen kívűl menjetek el uszodába, lehet beszélgetni játszadozni. Láthatod h milyen a teste szerintem jó ötlet amúgy a moziba h legóhet ismerkedni?? Utálom ha vki közbe pofázik..amúgy a csodák palotája klassz hely :)...amúgy 20 leszek :D
2009. nov. 12. 00:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el biliárdozni!
2009. nov. 12. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!