Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljam-e egy nálamnál 16 évvel fiatalabb srác közeledést?
Teljesen ő kezdeményezett apróbb jelekkel,folyton körülöttem döngicsélt, közben fogytam jó sokat, és az eredmény lenyűgözte. Mig végül már nem birtam tovább és én is picit visszajeleztem neki. Mivel az első perctől nagyon szimpatikus. Ez az egész azt eredményezte, hogy 3 hónapja már az övé a szivem, nagyon szerelmes vagyok belé, persze titokban.
Azonban nem tudom, hogy mit tegyek. Nagyon szeretném,ha lenne valami, mivel ő további lépéseket tett felém.
De a cél előtt mindenféle kételyeim vannak.
Ő a harmincas éveiben jár. Egy fiatal férfinek nagyon fontos a szép bőr és az egyéb dolgok. Én már nem olyan vagyok mint amihez ő hozzá van szokva. (A melleim főleg a fogyás után) Igaz, hogy ismerjük egymást több mint l éve.
Tudom sok mindenkinek ez nem lesz szimpatikus,de bevállalok minden választ, mert szeretném megtudni a korosztályok véleményét. És előre is köszönöm. : )
Én 34 vagyok és ismerek olyan vonzó ötvenes nőt akivel szivesen kipróbálnám.
De egy komolyabb kapcsolat már más tészta,azt nem vállalnám.
Elnézést ha valakit bántana a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!