Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondtatok már le randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtatok már le randit betegség miatt lányok?

Figyelt kérdés

Elhívtam egy csajt tegnap. Kicsit fújta az orrát meg piros is volt neki.

Most reggel meg írt, hogy bocsi de nem tudunk találkozni ma, mert nagyon kijött rajtam a megfázás.

Szerintetek ez elutasítás vagy tényleg van ilyen?

Mik a tapasztalatok?

17/F

2013. okt. 19. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is mondtam már le pizzázást (első személyes ismerkedős alkalom lett volna) betegség miatt, de a valóságban örültem is neki, hogy van valós indokom lemondani, mert tényleg nagyon rosszul éreztem magam. Utólag megismertük egymást személyesen is, meg még beszélgettünk egy darabig, de a konkrét közeledéseket elutasítottam.
2013. okt. 24. 17:35
 12/15 A kérdező kommentje:

Ráírtam pár napja, hogy akkor a hétvégén összefuthatnánk.

Azt írta, hogy csak 1-2 órája szabad de azt már lefoglalta a barátnője.

Illetve: "bocsi de majd találunk egy másik jó időpontot :)"

wtf

szerintem kamu de mit mondotok?

Nem írtam neki semmit válasznak.

2013. okt. 27. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:
viccesen megjegyezheted, hogy ha le akar rázni, akkor nem kell kifogásokat találni. a reakciójából majd kiderül, hogy mit akar, de ez már szerintem is lerázás.
2013. okt. 28. 18:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Olyan gyökerek a lányok, mert minek mondja azt, hogy majd találunk másik időpontot hogyha marhára nem akar semmit? Nevetséges.

Nem is írok neki semmit. Ez annyira egyértelmű.

2013. okt. 28. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
ne általánosíts kérlek! én is lány vagyok, és ha nem akarnék valakivel elmenni, azt megmondanám. tudom, hogy vannak, akik nem így működnek, pont ezért olyan nehéz megmondani, hogy a te kiszemelted melyik kategóriába tartozik.
2013. okt. 29. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!