Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? (Lejjebb kifejtem a szitut)

Figyelt kérdés

Először is üdv mindenkinek. Lehet kicsit hosszú lesz, de fontos lenne!

18 éves fiú vagyok, és van egy lány,akivel lassan 3 éve ismerjük egymást, szinte mindent elmondunk egymásnak, minden tekintetben 10/10, tudomásom szerint én is tetszem neki külsőt/belsőt tekintve egyaránt, és mondta is, hogy nem egyszer megfordult már a fejében, hogy mi lenne, ha kettőnk közt lenne valami komolyabb is.

A probléma az, hogy elég komoly betegsége van, tudomásom szerint a legrosszabb eshetőség is benne van a pakliban, és ha tegyük fel komolyra fordul a kapcsolat, engem eléggé megviselne a legkisebb "roham" is (iszonyúan féltős vagyok).

Azt hozzátenném, hogy amiben tudom, támogatom, nem ezzel van a baj...

Szóval a kérdés: A fent említetteket figyelembe véve ti a helyemben megpróbálnátok a lánnyal?

2013. aug. 16. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi baja van?
2013. aug. 16. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Hallod Batya, egészen szépen körül tudtad írni a semmit!
2013. aug. 16. 22:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Az teljesen mindegy. Igazából idő kérdése, és lesz valami javulás... (csak hát a magyar közegészségügy... hónapos várólisták stb...) szóval... pár hónap múlva vagy megműtik, vagy gyógyszeres kezelés stb és "gond letudva"... csak addig még ki tudja, mit hoz a sors
2013. aug. 16. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám, de mivel valószínűleg te teljesen más ember vagy mint én, semmit nem érsz azzal h most ezt mondtam.. Neked kell eldönteni, ez pont egy olyan dolog.
2013. aug. 16. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez még nem igazi szerelem nálad, ha kérdés van benned. Én amikor nagyon szerelmes voltam és adódott egy olyan, hogy a fiú egy baleset miatt lebénul..csak arra tudtam gondolni, hoyg hogyan fogom megváltoztatni a minden napjaim, hogy a kerekes székkel is teljesnek érezze magát mellettem. :)

Neked kell érezni, hogy mennyire fontos ez a kapcsolat neked!

2013. aug. 16. 22:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem írtam egy szóval sem, hogy szerelmes lennék:) csak a lehetőség van meg benne. De köszi a válaszokat!
2013. aug. 16. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért elég fontos hogy mi a betegsége, vagyis PONTOSAN nem de hogy gyógyítható vagy sem az a lényeg. Amúgy ha tényleg bejön neked menny el vele valahova mert ha gyógyítható betegség akkor sok erőt fog neki adni az hogy szereted és hogy van valaki aki végig mellette áll. Ha nem gyógyítható akkor passz fogalmam sincs.
2013. aug. 16. 23:23
 8/9 A kérdező kommentje:
utolsónak: #3 Komment:) gyógyítható, csak hónapos várólisták stb:)de egyébként kardiológiai téma, ha már ennyire fontos tudni:D
2013. aug. 16. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Vágj bele. Nagyon sok boldogságot nektek.
2013. aug. 16. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!