Mi lehet ez? (kifejtem lejjebb)
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és van egy "kisebb" problémám. December óta, havonta jelentkezik nálam felfázásos tünetekkel járó betegség. Gyakori vizelési ingert érzek, néha a véres a vizeletem, és csíp is vizelés közben. Laborvizsgálaton megnézték a vizeletem, de nem találtak benne semmi fertőzőt. Előző hónapokban nem figyeltem, de utolsó két alkalommal a menstruációm előtt kb. egy héttel jelentkeztek ezek a tünetek. Gondoltam még arra, hogy elég sokat stresszelek különböző apróságokon is. Mi a véleményetek, mitől lehet ez? A válaszokat előre is köszönöm!2012. márc. 22. 21:17
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt olyan h sűrűn kellett vizelnem, meg fájt a húgyhólyagom, be is volt gyulladva és emiatt fájt.. no meg csípett is mikor vizeltem.. Nekem a házi orvosom írt fel vmi tablettát, amit 1 hétig szedtem és aztán elmult...
Ne csak urologushoz menny el, kérj egy ultrahang vizsgálatot is...
19/F
3/7 anonim válasza:
csináltass egy másik vizsgálatot,mert valamit nagyon elszúrtak első alkalommal.
4/7 anonim válasza:
Nézesd meg újra a vizeletedet. Ha gyorstesztet (tesztlapot mártanak a vizeletbe-ezt háziorvos is meg tudja csinálni) csináltak először, akkor az csak azt állapítja meg, hogy van-e fehérje vagy vér a vizeletedben. A "rendes" laborban történő leoltás tudja pontosan kimutatni, hogy milyen fertőzésed van.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindenképp elmegyek megint orvoshoz! :)
2012. márc. 23. 13:37
6/7 anonim válasza:
Az esetek nagy százalékában ez komplex probléma, sajnos pár éve én is belestem... Bakteriális vagy gombás fertőzés, ami a húgyutak mellett a hüvelyben is megtelepszik... És innentől kezdve saját magát fertőzi vissza az ember (egyik szervet a másikról...) megoldás: Urológus PLUSZ nőgyógyász... Antibiotikumot fogsz kapni hüvely tablettával kiegészítve, ami mindkét helyről kiöli a bacikat, és ennyi. Megelőzés későbbre: nem kilógó derék, nem leülni hideg helyre, szelesebb, nyirkosabb időben tőzegáfonya készítmények.
7/7 A kérdező kommentje:
bocsánat, csak most jöttem vissza ide. Igen, ugyanígy történt velem is, ahogy leírtad, és azóta minden rendben :) Tőzegáfonya kapszula van itthon, mindig, most már óvatosabb vagyok!
2012. máj. 8. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!