Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtatok már le randit betegség miatt lányok?
Elhívtam egy csajt tegnap. Kicsit fújta az orrát meg piros is volt neki.
Most reggel meg írt, hogy bocsi de nem tudunk találkozni ma, mert nagyon kijött rajtam a megfázás.
Szerintetek ez elutasítás vagy tényleg van ilyen?
Mik a tapasztalatok?
17/F
Én azt gondolnám, hogy egy sima megfázás nem annyira durva, hogy ne tudna eljönni ha akarna.
Azt írtam neki, hogy gyógyulj meg és bízom benne, hogy majd utána találkozunk.
Szerintem jót írtam, mert ha érdeklem akkor örül ennek. Ha meg nem érdeklem úgyis tök mindegy mit írok. :D
Pontosan csak ennyit írt:
"Szia :)
Bocsi de nem tudunk találkozni ma, mert nagyon kijött rajtam a megfázás. :S"
Ennyi. Semmi több.
Ha a másik oldalról nézed, elfogadható teljesen, még ha nem is lázasan nyomja az ágyát, mert azért senki sem úgy szeretne megjelenni egy randin, hogy totál vörös az orra, fújnia kell kétpercenként, csak a száján kap levegőt, rossz a közérzete, és még a fiút is megfertőzné...
Van ilyen szerintem. :)
Írtam neki, hogy bízok benne, hogy akkor majd sort kerítünk rá ha jobban lesz és annyit írt vissza, hogy "Majd beszélünk róla, rendben van? :)"
Rosszat sejtek. Ez a tipikus majd majd majd aztán mindig az a vége, hogy NEM. Annyiszor megszívtam már ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!