Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Annyira nagy baj, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira nagy baj, ha nem olvadok el a gyerekektől? Ha randin a gyerekekről kérdez a srác, most hazudjak?

Figyelt kérdés

Volt egy randim egy sráccal és kérdezte, hogy mit gondolok a gyerekekről. Igazából nem sokat. Szeretnék majd persze, de most még a hideg is kiráz tőlük. Ha meglátok egy gyereket, nem azt gondolom, hogy jajj de édes, cuki stb.. hanem, hogy fujj, nekem nem kéne.

Régebben még nagyon szerettem őket, de valami megtört bennem.

Ha egy srác a gyerekekről kérdez, akkor annak van valami mögöttes oka és ha rosszat válaszolok akkor nem is akar összejönni velem?

2013. okt. 18. 18:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Köszi hogy elmondtad. Figyu nem baj ha nem csíped még a gyerekeket fiatal vagy majd még ez változhat és feltehetően változni is fog élvezd az életet légy boldog és szabad. Ha a fiú randikor felhozza a témát ne görcsölj rajta. Mond meg a véleményedet. Ez nem gáz!
2013. okt. 18. 19:23
 12/16 Pain for Pleasure ***** válasza:
Én se vagyok oda értük, és nem is szeretnék sajátot se, nem tudom magam elképzelni anyaként. Aztán lehet, hogy később változni fogok ez ügyben.
2013. okt. 18. 19:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. okt. 18. 19:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Soha ne mondd, hogy soha!:) Szerintem mindenképpen mondd el a srácnak, hogy most még nem akarsz, később meg majd elválik. Egyébként a jelen helyzetben én se sok értelmét látom a gyerekvállalásnak (bár én meg nem zárkózom el a gyerekektől).
2013. okt. 18. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy hátsó szándékokat kéne keresnie az embereknek egymás kérdései mögött.

Ugyanakkor a válaszod alapján nyilván eldől benne, hogy szimpatikus vagy e neki vagy nem.

Senki nem teszteli a másikat direkt feltett kérdésekkel.

Egy el nem tervezett beszélgetésből is sok minden kiderül a másikról. Meg ha átadja magát az ember a pillanatnak, akkor nincs idő ilyeneken gondolkozni, hogy "ó mit is akartam még kérdezni, hogy kiderítsem megfelel e nekem?":)

Báááár.....fene tudja:)elvégre ne raboljuk egymás idejét, ha nem felelünk meg egymásnak. Nem árt minél hamarabb kideríteni:)

2013. okt. 18. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:
hehe, örülök h ezzel nem vok egyedül.. h is mondjam, szivesen vigyázok gyerekre, ha megkérnek rá(bár eddig még erre nem volt példa.....), de nem gügyögök hozzájuk, és nem csinálok magamból infantilis hülyét, amikor ott van egy gyerek.. de vannak aranyos gyerekek:D:D:D engem sokan elítélnek emiatt, és én vagyok a szívtelen p....csa, pedig ez nem így van.. az emberek képtelenek a toleranciára....
2013. okt. 19. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!