Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira nagy baj, ha nem olvadok el a gyerekektől? Ha randin a gyerekekről kérdez a srác, most hazudjak?
Volt egy randim egy sráccal és kérdezte, hogy mit gondolok a gyerekekről. Igazából nem sokat. Szeretnék majd persze, de most még a hideg is kiráz tőlük. Ha meglátok egy gyereket, nem azt gondolom, hogy jajj de édes, cuki stb.. hanem, hogy fujj, nekem nem kéne.
Régebben még nagyon szerettem őket, de valami megtört bennem.
Ha egy srác a gyerekekről kérdez, akkor annak van valami mögöttes oka és ha rosszat válaszolok akkor nem is akar összejönni velem?
Nem hiszem, hogy hátsó szándékokat kéne keresnie az embereknek egymás kérdései mögött.
Ugyanakkor a válaszod alapján nyilván eldől benne, hogy szimpatikus vagy e neki vagy nem.
Senki nem teszteli a másikat direkt feltett kérdésekkel.
Egy el nem tervezett beszélgetésből is sok minden kiderül a másikról. Meg ha átadja magát az ember a pillanatnak, akkor nincs idő ilyeneken gondolkozni, hogy "ó mit is akartam még kérdezni, hogy kiderítsem megfelel e nekem?":)
Báááár.....fene tudja:)elvégre ne raboljuk egymás idejét, ha nem felelünk meg egymásnak. Nem árt minél hamarabb kideríteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!