Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az egyik barátom nagyon béna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik barátom nagyon béna a nőknél. Nem birom nézni ahogy bénázik. Mit csináljak? =S

Figyelt kérdés
segíteni szeretnék neki, mert az egyik legjobb barátom.
2009. nov. 11. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:

pontosabban egy barátod barátjának a szobatársának az unokatestvére, nem?

vidd el valami szórakozóhelyre, és tanítsd meg csajozni élesben. :)

2009. nov. 11. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:

mennyi idős is a srác?

Amúgy ezt tanulni elég nehézkes... kell egy saját stílus neki, vagy jó megfigyelőkészség, és kaméleon lelkület. :P

Azzal csodákat lehet elérni :D

Melóhelyen is jól lehet csajozni. Én is ott ismertem meg a mostani barátnőmet. :D

2009. nov. 11. 00:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha Te ilyen nagy Ász vagy a nőknél, akkor tanítsd meg a barátodat csajozni...

Szerintem nem is a barátodról van szó, hanem saját magadról, csak nem mered bevállalni ezért 1.szám 3.személyben hozod ide magad...

Járj társaságba figyeld meg melyik lány figyel téged és menj...Vagy keress egy lányt akivel el tudtok beszélgetni arról,hogy mire vágynak a lányok manapság...

2009. nov. 11. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, hogy a barátodról van szó, mivel ez egy anonim oldal, ahol bárki bevallaná. De mind1. A lényeg, hogy a csajozást nehéz tanulni, de sztem vidd magaddal csajozós helyekre. Én is béna vagyok, de a lányok nem utasítanak el annyira, mikor látják, hogy milyen menő haverjaim vannak. Szar dolog, hogy ez alapján döntenek, de ez van :S
2009. nov. 11. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyu! ez egy anonim oldal, itt nem kell a "barátom" szöveg!
2009. nov. 11. 22:56
 6/9 A kérdező kommentje:
oké oké...18 éves vok és még nemvoltam nővel..hatalmas nagy pancser vok..ezt akartátok hallani ?
2009. nov. 12. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezzel nem vagy egyedül
2009. nov. 12. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Kiugrasztották a nyuszit a bokorból!

Sokan gondolják, hogy pancserok, pedig nem azok.

Rossz lányoknál próbálkozol vagy nem is próbálkozol.

Járj disco-ba szórakozóhelyekre.

Fontos a megjelenés és az öltözködés...

És a beszélgetés. Szemkontaktus meg ilyenek.

Nincs lányismerősöd akit megkérhetnél, hogy segítsen neked? Egy pár tanácsot biztos tud adni...

Ha nem vagy jóképű játszd el, hogy van pénzed és vagány vagy...

2009. nov. 12. 15:24
 9/9 anonim válasza:
verd le
2010. ápr. 5. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!