Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha megismerkedek egy lánnyal, mindig az derül ki, hogy ő valahol Zalaegerszeg, Szombathely, Győr, Sopron stb helyen él és meg a másik végletben, Kelet-Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szerencsétlenség?2013. okt. 15. 20:05
11/24 anonim válasza:
hát akkor 9es és a kérdező cseréljetek helyet :D
12/24 anonim válasza:
van észak MO-i valaki én déli vagyok,cserélhetnénk:D
13/24 A kérdező kommentje:
Teleportáljunk?
2013. okt. 15. 20:20
14/24 anonim válasza:
Ööö...Miskolc közeléből származom egy faluból. Megismerkedtem a fiúval, és kiderült róla, hogy zalaegerszegi. Csak az a helyzet, hogy nem hogy bejön, hanem életem nagy szerelme is ő.
15/24 anonim válasza:
És mit kerestek ők feléd akkor? Hogyan ismerted meg őket? JAAAAA! NETEN??? Hát akkor ismerkedj helyben, és biztos nem ütközöl ilyen problémába! :)
16/24 A kérdező kommentje:
Na persze, csak ha valakit odaköt a munkája, akkor nem fog hetente átruccanni az ország másik végére 10-15 ezer ft-ért. Vagy még többért.
2013. okt. 15. 20:42
17/24 anonim válasza:
Nekem meg Dunántúli férfit nem sikerül találnom. Győr mondjuk jó lenne.
22n
18/24 anonim válasza:
Kedves kérdező nem vagy egyedül! :D Én is mindig olyanokat fogok ki akik az ország túlsó felén laknak :D
19/24 anonim válasza:
ÉN IS!!! Csatlakozom a csoporthoz! :D
20/24 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak nekem van ilyen balszerencsém. A legrosszabb az, hogy beszélünk napokon át, tökre tetszünk egymásnak (képcsere) és az ízlésünk (film, zene, hobbi stb) is sokszor egybe esik. Aztán jön az, hogy ő ott én itt élek. aztán lelombozódik az ember, rosszul érzi magát. Már nincs is kedve írni, mert azért ekkora távolság legyőzése csak nagy szerelemmel, sok pénzzel és sok idővel győzhető le. Nem könnyű a dolog. Aztán szépen lassan elmaradoznak a levelek. Rosszabbodik a kedv is.
2013. okt. 15. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!