Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan felejtsem el azt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el azt, aki valószínűleg csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, randizgattunk, volt csók is. Utána pár napig nem keresett, majd megint találkoztunk, megint megcsókolt, beszélgettünk, mintha mi sem történt volna, mert nem akartam két randi után hisztizni, hogy miért nem keresett. Most megint ugyan ezt csinálja. Kivéve, hogy most már egyáltalán nem keres. Röviden szórakozik velem, én meg szerintem beleestem. Ki-be jár a fejembe egész nap. Hogy tudnám elterelni a gondolataimat, és elfelejteni?
2013. okt. 15. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdj ki mással. Nekem ez valamennyire bejött anno. Igaz én csak csókig mentem el az áldozattal, de eleve olyan fiút választottam erre a szerepre, aki szintén játszik a lányokkal. Így a két érzés kiütötte egymást és csak az üres semmi maradt... De onnan könnyebb felállni mint abból, amiben azelőtt voltam...
2013. okt. 15. 18:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Csók alatt szájrapuszit értesz, vagy smárt? De Figyu, lehet h ő olyan, aki nem akar nyomulósnak tűnni, de te jársz a fejében... Én legalábbis ilyen vagyok, ha valamit még meg szeretnél tudni, akkor Írj privit 😊
2013. okt. 15. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!