Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 23 éves koromig még sosem volt olyan igazán szép barátnőm, akkor valószínűleg a jó csajok "nem az én súlycsoportom"?
Szia.
Ez butaság. Azért nem volt még "igazán szép barátnőd",mert nem a külsőt figyelted ha nem a belső értéket. Légy büszke, és ne add fel. :)
Igazából a kérdésed nem egyértelmű. Hogy érted, hogy sosem volt olyan igazán szép barátnőd? Olyanokkal jöttél össze, akiket rondának, taszítónak találtál? Vagy szépnek találtad őket, de azért egyik sem volt a csaj ideálod közelében? Vagy netán úgy érted, hogy neked nagyon tetszettek, de másoknak nem?
Mindegyik más okokra vezethető vissza. A legutolsó egyszerűen csak arra, hogy mást tartasz szépnek, mint a "nagy többség".
Az első kettő vagy arra, hogy a belső értékek fontosabbak neked, mint a külső (ami egy becsülendő dolog), vagy épp ellenkezőleg arra, hogy mindegy, hogy ki, de mindenáron barátnőt akartál szerezni (ez már kevéssé becsülendő hozzáállás).
Egyébként még mindig divat errefelé ez a modern kasztrendszer? Fogadjuk már el, hogy a szerelemben olyan sok dolog relatív...
"olyanokkal jártam, akik mai szemmel már nem tetszenek "
Ezzel én is így vagyok, de nem azért, mert alacsonyabbak voltak az elvárásaim, hanem mert változott az ízlésem/értékrendem. :)
"A szerelemben olyan sok dolog relatív.."
Nézd, minden alól vannak kivételek, de azért többségében hasonló a hasonlóval van. Ezt már szociológiai tanulmányok is kimutatták. A párkeresés alapjáraton egy húspiac. Mindenki a legjobbat szeretné a másik nemből, de persze fel kell mérnie, hogy mire futja neki.
Nyilván, ha valaki szerelmes lesz, akkor ez eltűnik, de a szerelemhez szükség van egy hosszabb ismeretségre, márpedig egy gyönyörű nő nem fog hónapokig foglalkozni minden szürke egér átlagos pasival, aki meg akarja ismerni, hanem egy-két találkozó alatt dönt.
Mivel rájöttél, hogy hasonló a hasonlóval, ami többségében így van, akkor legfeljebb annyit tudsz tenni, hogy feltornázod magad arra a szintre, amiből "válogatni" szeretnél.
Nem tudom milyen adottságaid vannak, mivel nem vagy megelégedve, mert igen, lehet, hogy amit te kinézel, az már nem a te súlycsoportod.
De próbálkozni mindig lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!