Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy egy csajnak tetszem? Hogyan szerezhetném meg azt aki tetszik?
Figyelt kérdés
A lány az osztály társam!2013. okt. 14. 10:21
1/3 anonim válasza:
Elmondod neki. Egy férfi nem szarozik. Egy pasi játszmázik. Ha nem jön össze akkor legalább tudod. Ha igen, nyertél. Szal hivd el vhova. Ha elmegy az már félsiker.
2/3 anonim válasza:
hát szerintem kórtól függ és attól hogy milyen a viszonyotok..
3/3 anonim válasza:
Szia. Lány vagyok, úgyhogy leírom a saját reakcióimat ha egy helyes fiú a közelben van. :) Először is, mindig őt nézem, vigyázva persze hogy ne vegyen észre:) Ha mond valami vicceset nevetek, és általánosságban próbálok a közelében lenni. Egyébként pedig próbálok úgy tenni, minth nem foglalkoznék vele. Ja, és zavarban vagyok. Ha a telefonom nálam van, úgy teszek mintha azzal foglalkoznék, pedig őt figyelem. Igazgatom magam, vakarom a nyakam:D, ilyenek... Amúgy ne nézz hülyének, ezeket azért tudatalatt csinálom. :D Ha érdekel még valami, írj privit! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!