Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is hagyjam a fenébe?
Találkozni szeretnék egy pasival, és nyilván ő is akar velem. De sajnos eddig két időpontot le kellett mondania a munkája miatt. Ugyanis soha nem tudja mikor végez (fotós, ha kell este 10-ig is dolgozik). Az időpontokat általában 2-3 nappal előtte beszéljük meg, de ő mindig azt mondja, nem tudja még hogy alakul a napja. Aztán most a második talit is lemondta mert embertelen időben végzett volna, és egy kicsit mérges lettem rá. Aztán másnap írja hogy ne haragudjak...
Szerintetek van értelme ennek? Várjak türelmesen míg tud rám szakítani egy kis időt az elfoglalt életéből? Vagy hagyjam a fenébe?
Igazából most legszívesebben kitolnék vele... Legközelebb én mondanám le, csak az a baj, hogy nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy 1000%-ig érdeklem.
Várom a tanácsokat.
Szép dolog nem mondom! Nekem is olyan a munkaköröm, hogy legjobb esetben aznap dél körül tudom megmondani, hogy ráérek-e, és néha még az is ugrik, ezt a barátaim már megszokták, barátnőt viszont valószínűleg pont most szalasztottam el emiatt, nem mondta de szerintem azt hiszi csak én halogatom a találkozót, meg van barátnőm és csak hülyítem, de nem! Ilyen a munkám, ezzel jár! Akinek meg ez nem felel meg... hát akkor egyedül maradok örökre! Ennyi!
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!