Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy kevés vagyok a pasihoz. Akkor inkább hagyjam a fenébe? Nem akarok csalódni.
mihelyst ezt érzi a pasi is, ahelyst fog lekoppintani.
egy jó pasinak jó nőre van szüksége és megérzi ha csak álca van mellette
Hogy érted azt, hogy megérzi, hogy álca van mellette?
Mit csináljak akkor, ha így érzem?
Ha nem kellenél neki, az nem azért lenne, mert "kevés" vagy, hanem mert azt az embert, akinek semmi önbizalma, és görcsösen meg akar felelni másoknak, nagy ívben kerülik. Ebből lesz a mártír "úgysem vagyok senkinek jó" emberek, akik nem a legjobb társaságok.
Hagyd, hogy ő döntse el, tetszel-e neki, és "elég" vagy-e. És verd ki ezeket a butaságokat a fejedből. Mindig lesz olyan, aki elfogad, és mindig lesz olyan, akinek ha megfeszülsz se fogsz kelleni. Ettől kerek a világ. Fogadd el és ne agyalj rajta.És legfőképp fogadd el önmagad!
"
"Mit csináljak akkor, ha így érzem?"
úgy kell viselkedni, mintha fordítva lenne a szitu
tehát van egy srác, akit TE érzel magadhoz kevésnek. mit teszel? nem ömlengesz a telefonban, nem nyavajogsz, hogy hiányzik, nem tapadsz, nem ragadsz és igazi nőnek érzed magad egy jó nőnek. és kisugárzod! ha bizonytalan vagy mindig csak ezt kell elképzelni.
pl amikor nem találkoztunk, mert nem hívott fel, majdnem felhívtam, de előtte sikerült gondolkodnom, hogy nekem hogy esne, ha el kezdene hívogatni egy srác, amikor épp tökre nem érdekel, hogy csak még szánalmasabb meg idegesítőbb lenne a szememben..
tehát minden szitut fordíts így meg és aszerint cselekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!