Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövő hétvégén randim lesz végre. Csak most meg az a gondom, hogy már előre parázok attól, hogy hogy fog elsülni. Hogy tudnék lazább lenni a nagy napon? Jó ha saját magamat adom és lesz ami lesz?
Fiatal koromban, amikor lehetett volna tényleg nem tanultam.
Ez az én hibám, ezt bánom. Aztán házasság, jöttek a gyerekek, végül egyedül neveltem fel mindkettőt.Itt már lehetőségem nem volt.Most meg nem szeretnék tanulni, pedig időm is volna rá.Azért annyira nem vagyok elveszett. Mindkét gyermekem diplomás, remek állásuk van és nem szégyenlik az anyjukat akinek csak 8 általános van a tarsolyában.Én a mai napig nagyon sokat olvasok.Volt, amikor csak ahhoz volt kedvem, hogy a Magyar Értelmező Szótárt, vagy az Idegen Szavak Szótárát böngésztem, mert az érdekelt.Szóval könyvek terén eléggé sok minden érdekel. Kivéve a krimi. Tehát én azt tartom, hogy nem biztos, hogy nekem szükségem van arra a bizonyítványra. Mit bizonyítsak vele? Mellesleg, szeretem a munkámat,/ugyan azt végzem amit egy szakmunkás/ és nagyon elégedett vagyok a bérezésemmel is.Tehát, mindenem meg van, ami egy érettségi után meglenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!