Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék "menő" lenni a gimibe? (Tudom hogy hülye kérdés) Többi lent?
KÖSZÖNÖM AKI VÉGIG OLVASSA!
Most 8-adikos vagyok és mindig a menők csoportjába akartam tartozni akik eggyütt lógnak sok csaj barátjuk van stb mindenki ismer ilyet. Csak az a baj hogy nem megy! Ez valószínűleg azért (is) van mert alsóba akik a barátaim voltak akikkel most is barátok vagyunk nemmenők annyira! Pár menő sráccal jóba vagyok de sosem tudtam közéjük tartozni! Ez lehet azért van mert külsőleg pont ellenkezőleg nézek ki! Elég kövér vagyok(már elkezdtem edzeni) és szemüveges is!:/ Most hogy jövőre megyek el egy új környezetbe azt tervezem hogy máshogy ismerjenek meg. Hogy tudnám ezt megcsinálni? Hogy a gimibe már a menők közé tartozzak? (Elvileg elég jófej vagyok csak nem vagyok helyes) Aki tud segíteni légyszi írjon! És köszönöm de nem vagyok kiváncsi az ilyen dumákra hogy: Nem kell menőnek lenni haggyad!
Próbálj jó kinéző cuccokat hordani (nem aza lényeg hogy drága, hanem az hogy legyen benne stílus!!) nincs olyan nagyon jo izlésed akkor menj el haverokkal vásárolgatni..
legyEN jo frizurád!
HASZNÁLJ PARFÜMÖT! és igen, kondizz egy kicsit, fuss, sportolj, focizz, mi tudom én bármi ami tetszik ..kezdj el egy random sportot ami ttetszik..
én szurkolok neked, ha ezeket a tanácsokat megfogadod, nem fogsz csalodni! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!