Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék "menő" lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék "menő" lenni a gimibe? (Tudom hogy hülye kérdés) Többi lent?

Figyelt kérdés

KÖSZÖNÖM AKI VÉGIG OLVASSA!

Most 8-adikos vagyok és mindig a menők csoportjába akartam tartozni akik eggyütt lógnak sok csaj barátjuk van stb mindenki ismer ilyet. Csak az a baj hogy nem megy! Ez valószínűleg azért (is) van mert alsóba akik a barátaim voltak akikkel most is barátok vagyunk nemmenők annyira! Pár menő sráccal jóba vagyok de sosem tudtam közéjük tartozni! Ez lehet azért van mert külsőleg pont ellenkezőleg nézek ki! Elég kövér vagyok(már elkezdtem edzeni) és szemüveges is!:/ Most hogy jövőre megyek el egy új környezetbe azt tervezem hogy máshogy ismerjenek meg. Hogy tudnám ezt megcsinálni? Hogy a gimibe már a menők közé tartozzak? (Elvileg elég jófej vagyok csak nem vagyok helyes) Aki tud segíteni légyszi írjon! És köszönöm de nem vagyok kiváncsi az ilyen dumákra hogy: Nem kell menőnek lenni haggyad!

2013. okt. 10. 18:32
1 2
 11/14 anonim válasza:

Próbálj jó kinéző cuccokat hordani (nem aza lényeg hogy drága, hanem az hogy legyen benne stílus!!) nincs olyan nagyon jo izlésed akkor menj el haverokkal vásárolgatni..

legyEN jo frizurád!

HASZNÁLJ PARFÜMÖT! és igen, kondizz egy kicsit, fuss, sportolj, focizz, mi tudom én bármi ami tetszik ..kezdj el egy random sportot ami ttetszik..

én szurkolok neked, ha ezeket a tanácsokat megfogadod, nem fogsz csalodni! :DD

2013. okt. 12. 11:58
 12/14 Szilvia0313 válasza:
Nyolcadikos lány vagyok :) szerintem sok olyan lány van akinek nem számít ha van rajtad egy kis felesleg, és ne akarj a menőkhőz tartozni mert azok általában csak elrontanak.gondolj bele. Kontaklencséd van, felre vasalt hajad, a nadrágod lecsúsztatva,vekony vagy és kigyurt .Kirohogitek együtt a ducibb fiúkat meg akik szemuvegesek és elsőre meg nem de utánna rájössz h te is ilyen voltál és pont hogy VELUK nem fogod jól érezni magadat :/ maradj így ahogy vagy! Úgy szeressen meg egy lány aki eleve vagy, nem pedig olyan ,, mint a menő srácok,, akik olyan egyformák akik csak arra mennek hogy megfektessek a csajokat.en nagyon joba vagyok a,, menő,, és a,, nem menő,, (ahogy te mondanad)csajokkal is, mindig sokat röhögök az összes baratnommel =) hidd el attól leszel a lányok szemébe cuki ha kedves vagy és vicces!! :D
2015. okt. 30. 19:13
 13/14 anonim válasza:
Figyelj, általában azt tartják "menőnek" akik hülyék, maradj ki ebből, legyél önmagad, tanulj rendesen, és később sikeres leszel.
2017. ápr. 19. 18:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Az itteni tanácsokkal (légy kedves és aranyos) még az egyetemet is szüzen fogod befejezni. :D
2017. ápr. 20. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!