Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok könnyen barátnőt szerezni? (most megyek gimibe)
Figyelt kérdés
Van tippetek hogy hogyan lehet barátnőt szerezni? Van erre valami taktika? 15/f2013. aug. 26. 17:30
3/6 anonim válasza:
ki kell rakni egy csomó barátnőcsapdát és meg kell várni amíg az egyik óvatlanul belesétál
4/6 anonim válasza:
szerintem erre semmi taktika nincs, én a tavaly mentem gimibe, csak simán ismerkedtem majd összejött...
5/6 anonim válasza:
Szólsz vaternak, első nap, adjon 50.000ft, és mindenkit meghívsz az osztályból 1 kólára. Mindenki látja fu ennek a srácnak van pénze, hajtsunk rá.
6/6 anonim válasza:
Szia! Én is gimibe megyek most és lány vagyok.
Én speciel olyan lány vagyok, aki bírja a humoros,laza srácokat. Te is próbálj vicces lenni, mert ha megmosolyogtatod azt a lányt, az már egy kis győzelem.:)De ne legyél a "Na,ki a fasza gyerek?"stílusú (csak az idióta lányok vannak oda meg vissza érte)
Egyébként sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!