Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegény Fecónak nem jön össze az első randi, mit tegyen?
Figyelt kérdés
Hello, egy barátunk miatt írok, akiről már írtam tegnap, most sikerült beszélnie a lánnyal és már nem depis(halamadrid!!!!), de tegnap este megbeszélték, hogy akkor találkoznak a buszmegállóba, de a lány mondta a suli előtt, hogy a Fecó nem ment el. Megkérdeztük anyukáját, azt mondta, hogy görcsölt és hasmarsa lett. Mit tegyünk?2013. okt. 9. 09:05
1/8 A kérdező kommentje:
2013. okt. 9. 09:06
2/8 anonim válasza:
Majd én beszélek vele. Már úton vagyok...
3/8 anonim válasza:
Szegény Fecó! Meg lehet érteni végülis hogy beparázott, szerintem amiatt hogy buszmegállóba volt megbeszélve a randi! Máskor máshova beszéljék meg! Fecó szorítunk neked! Hajrá!
4/8 anonim válasza:
Lehetetlen találkozni a "buszmegállóba"
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos Fecónak megjött a busza ezért előbb elment kiderült... A lány meg csak várt rá 1 órát és lekésett 2 gyakorlati órájáról. Pont a péküzembe kellett volna mennie dagasztani a kenyeret, erre Fecó miatt lekéste és állítólag kidobják a suliból... Na meg a pékségből sem kap majd többé "fizetést"(2kg kenyeret).
Szerintetek emiatt tönkre mehet a kapcsolatuk? fecó szomorú lesz? szegény fekró:((
2013. okt. 9. 09:29
7/8 anonim válasza:
Még mindig ugyanùgy mint régen! Szeretem ezeket a buszmegàllòs Sztorikat :P
8/8 anonim válasza:
Lehet hogy rossz buszmegállóban várt a lány. Fecó meg otthon ette a kenyeret :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!