Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből akár még párkapcsolat is?
A lány, akiről írni fogok az unokatestvérem osztálytársnője és egyben barátnője.
Május 23-án egy buliban láttuk először egymást, majd felkeltette a figyelmem, de nem léptem, viszont bármilyen buli volt mindig az unokatestvéremen keresztül hallottam, hogy vár a lány engem is, de még legalább két hónapig semmi komolyabb, nem is találkoztunk. Most szeptemberben egy bulin voltunk mindketten, de csak annyi volt, hogy oda jött hozzánk, táncoltunk, buliztunk, megint csak semmi komoly nem történt.
A buli másnapján bejelöltem facebookon és mintha már rég ismertük volna egymást elkezdtünk témázgatni.
Ma volt az első randink, ami jóra sikeredett. A találka után egy arcra puszival búcsúztunk el. Amint haza értem már írt is a facebookon és azóta kb. már a 4-5. órája beszélgetünk. Kifogyhatatlan a tématárunk.. :D
Még mielőtt elment volna aludni az utolsó sorokban elhívtam egy következő találkára a jövő héten, örült neki. Tegnap este úgy köszönt el, hogy ,,szia, jó éjt!" ma pedig úgy, hogy ,,szia, aludj jól:)" Jó lehet ez nem jelent semmit se..
A kérdésem:
- meddig beszélgessünk csak neten keresztül? mikor hívjam fel esténként? hanyadik találkozó után?
- hogy "bővítsem" a következő randikat? Mivel legyen több egy második randi az elsőnél?
- az első szájrapuszi már leghamarabb hanyadik randinál alkalmas? Ellenben hanyadik randin illene már szájrapuszi?
Köszi előre is a válaszokat!
Pont ott cseszed el de totál, hogy a neten órákat/naphosszat motyogsz vele, ebből azt is leszűri, hogy szeretsz egész nap gép előtt ücsörögni és hidd el az egy nőnek nem vonzó. Először élő randi mindenképp. Csak azt beszéljed vele neten, hogy elkéred a számát . Nincs abban semmi gáz, elvégre nem vagy pszichopata, erről ő is be bizonyosodott. :)
Szépen férfi leszel és nem tutyimutyi módjára viselkedsz. Felhívod, kezdeményezel és úgy fixálsz le egy újabb randit.
Az internetes dumát kéne a legvégére hagynod mert személytelen az egész és minél előbb fixálj le egy élő talit. Sokkal bizalomgerjesztőbb a lánynak ha a hangodat is hallja (hangleejtés, hangnemek).
Nem egy számítógéppel akarsz "nyelvezni" gondolom....
Ha nem vagy élőbe határozott és nem tud rád felnézni férfiként, akkor azt a lány észreveszi és ha megfeszülsz se tudsz vonzalmat kelteni benne.
Lényegében ez a chatelés csak időpazarlás és nem jutsz egyről a kettőre max dumáltok egy jót és ennyi volt.
Ha nem cselekedsz semmi nem történik.
Hajrá!
26 F
Köszönöm, tegnap csak az első randiról dumálgattunk, de igazad van, miért írkáljak neki, mikor nagyon jó férfias beszédhangom van és ő is szereti. Pénteken még találkozok vele személyesen, mielőtt haza utazik a kollégiumból, akkor megbeszéljük a jövő heti találkát fixre.
Mikor jön el az az idő egy randizás folyamán, mikor már esténként küldhetnék neki jó éjt üzenetet, vagy felhívnám őt beszélgetni. Második randi után már okés?
1. Én a helyedben nem halogatnám azt a második randit olyan sokáig, nyilvánvaló, hogy lesz itt valami, ne hagyj neki időt kételkedni.
2. Ha hiányzik és szeretnéd hallani a hangját, és nem tartasz a kínos csendtől akkor bármelyik este hívhatod.
3. második randin ne menjetek ugyanoda, mint az elsőn, vigyél bele kis változatosságot. Ha leültök vhova együtt csússz közel hozzá, esetleg öleld át, séta közben fogd meg a kezét. Ha ezekre jól reagál, nem elutasító, akkor
4. jöhet az a szájrapuszi. Nem tudom mennyire rámenős/félénk a lány, meg persze te, de ha ilyen jól kijöttök nem kell várni a tapsra. Ha olyan a hangulat és a helyzet (búcsúölelés, vagy ha közel bújik hozzád, egymás szemébe néztek hosszabb ideig) akkor hajrá. Felejtsd el, h mikor "illik". Akkor illik amikor kedvetek van hozzá na.
De amúgy amit leírtál az alapján elég jól áll a dolog, szóval hajrá, sok sikert mindkettőtöknek :)
Kivéve, ha 14 év alatt vagytok. Abban az esetben visszaszívok mindent, és mars vissza tanulni!! :D
Köszönöm a válaszod, nagyon hasznos a Tied is! :)
18 vagyok, a lány 17 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!