Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Járnátok modell csajjal?
Figyelt kérdés
Vagy rossz lenne, hogy a barátnőtök másoknak is tetszik? Bevállalnátok?2013. okt. 8. 16:23
11/20 anonim válasza:
Nem. Nem azért, mert rossz lenne ez, hanem, mert nem a modell lányok tetszenek. Nem vállalnám be.
27/F
13/20 anonim válasza:
Persze. :) Ismerek egy szlovák csajt aki modellkedett, csak abbahagyta bizonyos okok miatt... Teljesen normális, jó fej csaj. Most orvosnak készül ha minden igaz, sajnos egy ideje már nem beszéltem vele.
25/F
14/20 anonim válasza:
"mert másoknak is tetszik"
Nem csak a modell lányok tetszenek másoknak is hanem nagyon sok.
ha megbazható, mármint ha megismerném és amúgy normális lány, és nincs elszállva vele a ló, és nem fintorog nyivákol mindenért meg nem a pláza meg az új rucik neki az első akkor igen :)
15/20 anonim válasza:
#12: ha ezt nekem szántad: Tényleg nem tetszenek a vékony lányok. Nekem a modell alkat már túl vékony. És my bad, de nem vagyok nagyokat érző ember.
17/20 anonim válasza:
Nekem is volt és bármikor bevállalnám! Szeretett is és én is szerettem!
18/20 anonim válasza:
nem a foglalkozása fog meghatni. Voltak olyan exeim, akikre naponta 20-an akartak ráhajtani, és mégis hűségesek voltak.. olyanok is voltak, akik kicsit az átlag alattiak, a személyiségük fogott meg, és mégis megcsaltak.
20/20 anonim válasza:
Az nem zavar, hogy sokaknak tetszik, viszont ha sok utazással jár a munkája, akkor lehet inkább nem bonyolódnék kapcsolatba... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!