Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szívesen járnátok modell lánnyal?
Figyelt kérdés
Fotómodell vagyok, 16 éves vagyok, és még nem volt komolyabb kapcsolatom. Itt szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mennyi lesz nehéz párt találnom. Akt képeim nincsenek(nem is szeretnék), bikinis persze mint minden modellnek van. Előre is köszönöm a válaszokat!2011. febr. 26. 08:17
1/25 anonim válasza:
persze hogy járnék
miért ebben nincs semmi gáz
ha akt lenne akkor nem biztos
2/25 Norb66 válasza:
Neharagudj, de én nem járnék veled. A modellek általában vékonyak, és ha ez rád is igaz, akkor nem, ugyanis nekem nem jönnek be a vékony lányok annyira. :)
3/25 anonim válasza:
Naná hogy! Mit gondoltál, hogy nem? :)
Aranyosnak tűnsz, mutatsz képet?
4/25 anonim válasza:
Te járnál egy modell sráccal? Persze.
Azért függ a személyiségtől is, de 2/3 a dolognak a kinézet
5/25 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2011. febr. 26. 08:40
6/25 anonim válasza:
Ennyi idősen én is modellkedtem,jelentkező is volt rengeteg,de mindnek csak arra kellettem volna hogy felvágjon a haverjai előtt,hogy milyen dögös barátnője van...
ebből nem kértem...
ne kezd ugy ismerkedést hogy "szia,Éva vagyok,16 éves és modellkedek"
bőven elég hogy szép vagy,majd ráérsz később mondani hogy modell is...smink sem kell első pár randira,TÉGEd szeressen meg,majd utána ráérsz beavatni hogy viszont láthat újságban is...
idővel megtanulsz a felszin alá látni
23/N
7/25 anonim válasza:
Alapjában véve nemnagyon tetszenek a vékony lányok, de nekem akkoris a személyiségtől függ a dolog:) Ha aranyos vagy és tudsz szeretni egy olyan mackót mint én:D Akkor perszehogy:) 18/F
8/25 anonim válasza:
A modell lányok egyálltalán nem biztos, hogy vékonyak. Én sem vagyok az. Egyébként is attól függ, hogy milyen modell.
9/25 anonim válasza:
Lehet, hogy féltékeny lennék, hogy rajtam kívül az egész ország rád recskázhat. Már bocs a durva kifejezésért.
10/25 A kérdező kommentje:
Hozzászoktam a kritikához, szóval semmi baj. :)
2011. febr. 26. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!