Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti szívesen járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szívesen járnátok modell lánnyal?

Figyelt kérdés
Fotómodell vagyok, 16 éves vagyok, és még nem volt komolyabb kapcsolatom. Itt szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mennyi lesz nehéz párt találnom. Akt képeim nincsenek(nem is szeretnék), bikinis persze mint minden modellnek van. Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 26. 08:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ha tudom, hogy bízhatok benned, miért ne?

Hová valósi vagy?

2011. febr. 26. 12:26
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én a modell világot a beképzeltséggel, a nagyravágyással, lekezelő viselkedéssel, felszínességgel jellemezném.

Ez van...

Erre nincs szükségem, inkább legyen árufeltöltő, vegyész, építész, stb.

2011. febr. 26. 12:33
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
személy szerint ehhez a szakmához negatív dolgokat párosítok, de ha kiderül az ellenkezője akkor a válaszom: természetesen igen!
2011. febr. 26. 14:17
 14/25 A kérdező kommentje:
12:16 Pesti vagyok.
2011. febr. 26. 14:32
 15/25 anonim ***** válasza:
42%

Én szívesen megismernélek :D

Küldj e-mailt, ha van msn-ed akkor a címedet léccy :)

2011. márc. 24. 15:11
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha kicsit idősebb lennél, ha nem lenne barátnőm, akkor egész biztos járnék veled. Nyugi, ez a foglalkozás csak pozitívum, azoknál, akik szeretik a szép lányokat. :)
2011. márc. 24. 15:23
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én járnék, persze nem azért mert modell az illető, de gondolom úgy érted, hogy nincs-e ezzel valami gond. Nincs. Leszámítva, ha el van szállva magától (sok modell jut erre a sorsra sajnos :(). De ez csak egy dolog, az egész életstílusától meg sok egyébtől függ. Szerintem senki sem lesz "jobb" vagy "értékesebb" egy fiú szemében csak azért mert modellkedik (kivéve akik csak meg akarnak ...). Elég annyi, hogy szép vagy, a többi már belső kérdése (de lehet én vagyok túl régimódi). :)

19/F

2011. márc. 24. 15:31
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Nem ismerlek, de ha valaki "szép" és felkapot az általában beképzelt is. De lehet, hogy csak általánositás. A szépség néha teher is lehet, főleg ha tényleg nem az el vagyok szállva magamtól kategóriába tartozol. De kétlem, hogy leállnál egy sima, átlagos sráccal, akármennyire értelmes is. De kijavithatsz, ha nem igy van.
2011. márc. 24. 15:36
 19/25 Csoro válasza:
biztos megérsz egy patront:DD
2011. márc. 24. 15:53
 20/25 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem, mert egy rossz lenne a tudat, hogy a munkájából kifolyólag mások is láthatják fürdőruhában, plusz a modellkedés egy olyan szakma, ami szerintem nagyon negatívan hat a szakma művelőire is.
2011. márc. 24. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!