Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elmennétek randira egy sráccal, ha előtte csak egyszer találkoztatok? 20/F
Én elmennék randira olyannal is, akivel előtte még nem találkoztam. De akkor mondjuk előtte neten színvonalas csevejeket váltottunk. Szerintem a 21. században kicsit te is ráerőltethetnél a netes csevejre, mert sok jó sülhet ki belőle - persze csak ha jó a fogalmazókád...
Amúgy meg nyilván ha bejött a srác, elmennék vele 10 óra után randira... Viszont mégjobban tetszene ha előtte beszélgetne velem akár az undok face-en...
#2 vagyok
azért mert a neten sok a ferdítés és szerintem ezt te is nagyon jól tudod... személyesen meg meglátja az arcmozgásokat, látja mikor hazudik, mikor őszinte... ezért vagyok nagyon ellene a netes ismerkedésnek, senki nem őszinte :)
Szerintem próbáld meg elhívni.
A társkereső lányok, akik neten keresnek, nincs sok idejük mindenkivel randizni, ezért válogatnak. De mivel ez a lány nem "aktív kereső" ezért szerintem örül, hogy nem vakrandira (netes) hívod, hanem élőben akarsz vele találkozni.
nem hiszem, mert még nem is ismered... Bár mondjuk egy randin megismerhetnéd....
Szerintem egyszerűen menjetek el teázni, vagy kávézni, vagy mit tudom én ahol egy kicsit jobban megismerhetitek egymást.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!