Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek a helyemben?
Elhívott egy fiú buliba a hétvégén, már régóta beszélgetünk reggeltől estig mindennap. Nagyon aranyos, kedves. Mindenféleképpen találkozni akartunk a hétvégén, de akkor még nem tudott erről a buliról. De nála kéne aludnom mivel este már nemtudnék haza jönni. Felajánlotta azt is, hogy külön szobába is tudnánk aludni. Belsőre minden oké vele, csak félek ha külsőre nem jön be, mit csináljak.
18/L
a fiú 19 éves
"Felajánlotta azt is, hogy külön szobába is tudnánk aludni."
Jó szöveg! Persze lyuk azért van a falon egy laza gloryhole-hoz...
Istenem, bárcsak ilyen jól tudtam vna kamuzni 19 éves koromban!
figyelj, nem ismered teljesen, hiába beszélgettetek ennyit.
szerintem ha neki fontos, hogy találkozzatok, akkor találkozzatok más körülmények közt.
ne aludj idegennél, gondolkozz.
Vannak bevállalós csajok- én sosem voltam az. Mivel gondolkodsz a kérdésen, szerintem te sem. Én a helyedben nem mennék el. Nem a buli része miatt, az tuti jó lenne de az alvás már macerásabb... bár én vagyok annyira talpraesett, hogy ha rám akarna mászni, no én simán tökön rúgom, ha nem érti meg a dolgot. No de ha ez történne, akkor meg hova mennél? :S
Szóval azért van kockázat. Inkább mondd azt, hogy "a szüleim nem engednek el". És találkozzatok mondjuk a buli előtt vagy másik napon.
képen láttam már..
de nem mentem el..
jól tetted.
miért döntöttél így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!