Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy bejöjjek a fiúknak? 14/L
Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 56 kg. Kézilabdázok ugyhogy sportos is vagyok szép vagyok nem csak szerintem az öltözködésem is izléses és mindig ápolt vagyok és finom az illatom..mindenkivel kedves vagyok meg vicces is mit csináljak hogy bejöjjek a fiúknak? :)2013. okt. 7. 19:28
1/10 anonim válasza:
Bepakoltál már holnapra, és megírtad a házidat?
2/10 anonim válasza:
Lehet túl szép vagy és nem mernek megszólítani :D
3/10 anonim válasza:
Ha mindez tényleg meglenne bejönnél. Ebben a korban nagyon sokat számit a szépség... ;D
4/10 anonim válasza:
Jó kérdés, mivel a leírás alapján nincs gond. Próbálj egy picit nyitottabb lenni. Lehet azt gondolják, hogy nálad nem szabad próbálkozni, ezért inkább bele se kezdenek.
5/10 anonim válasza:
1-es Like! :)
Reggel uzsidat ne hagyd otthon.
6/10 anonim válasza:
Szeretem a noi kezilabdat,de tul fiatal vagy hozzam.
9/10 Tiaaa válasza:
Ha realisan irtad le az onkepedet, akkor bejossz a fiuknak. De ha megis azt latod, hogy nem, akkor szar onertekelesed es nezz tukorbe
10/10 Ferrx válasza:
Elég ha 1-nek bejössz , de annak nagyon ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!