Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért mondjátok a fiúknak hogy kövérek vagytok holott olyan jó alakotok van hogy az csuhaj?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 08:31
2/10 anonim válasza:
Minden lány kövérnek tartja magát, kivéve aki tényleg kövér. A lányoknak általában teljesen irreális képük van magukról.
3/10 anonim válasza:
Van, akinek testképzavara van, mások csak azt akarják, hogy megcáfolják. Igazából nem kell azon csodálkozni, hogy minden lány jobban fél attól, hogy kövér legyen, mint attól, hogy emberileg értéktelen vagy ostoba, elvégre mindenhonnan azt hallják, hogyan, mivel, mennyi idő alatt tudnak lefogyni.
4/10 anonim válasza:
Mert azt hiszik ha nincs kinyalva a seggük, akkor rondák.
5/10 anonim válasza:
Ja,a jó alakúak kövérnek mondják magukat,a kövérek ducinak vagy nőiesnek..eszem megáll:D
6/10 anonim válasza:
Mert ha felrak ide egy csini, enyhén duci csaj egy képet, hogy "milyen vagyok, fiúk" akkor azt a választ kapja, hogy fogyjon le és akkor ez még az enyhe volt. Igen, vannak normális férfiak is, de az a baj hogy ha a barátod/neked tetsző pasi a vékonyabb lányokat szereti, te meg egyfolytában fogyózol, aggódsz....önbizalmad romokban.
7/10 anonim válasza:
Azért tisztelet a kivételnek...60kg vagyok 170cm és egyszer sem mondtam még magamra hogy kövér vagyok pedig lehetnék vékonyabb is...de leszarom. Akinek kellek,azt nem fogja érdekelni az a plusz pár kiló. Engem meg nem zavar. 15/L
8/10 anonim válasza:
Nem tudom te milyen képeket nézel utolsó.
Amennyiben nálad a "kicsit duci" +10 kiló felesleget jelent akkor ez nem is csoda.
Én a nőiesen teltebb lányok képeinél eddig szinte csak dicséreteket láttam..
Ja és persze ha egy vékony/kövérkés fiú felrakja ide a kèpét,az lesz a válaszok 75%-a hogy "menj gyúrni". Ez jobb? Ne legyetek már álszentek..
9/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de mi abban az álszentség, amit leírtam? Nézz már szét itt egy-két ilyen kérdésnél. És én amúgy is a kérdezőnek válaszoltam ami az volt, hogy a lányok miért érzik magukat kövérnek. Ennyi. Miért kell támadást és álszentséget szimatolni mindenütt?
10/10 anonim válasza:
[link] ez szerinted jó alak?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!