Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mozdítsunk ki egy 30éves szingli férfit a számítógép mellől, hogy tudjon nőkkel ismerkedni?
Ez hülyeség. Én is simán eljárok ide-oda, de sosem ismertem meg senkit az ilyen programokon.
Ő sem fog egy haveri sörözés közepén felpattanni és odamenni egy csajhoz. 36 vagyok, tudom hogy ez nem így megy. A magunkfajtának valami élethelyzet kell, nem tudunk elindulni csajozni...
Akkor nem vetem a szemedre, hogy nagyon rózsaszínen gondolkodsz.
De a más életébe való kéretlen beavatkozás továbbra is csúnya dolog.
Próbálj ki valamit. Kérdezd meg a barátnőidet, hogy ránézésre ismerkednének-e a sráccal egy szórakozóhelyen. Ha a legtöbb benne lenne, akkor van rá esély, hogy nem rombolod így tovább csekélyke önbizalmát.
Máskülönben keress valami kevésbé indirekt módszert, ha már békén hagyni nem tudod.
Ha már békénhagyni nem tudom?
Az hogy megkérdezem egyszer, valahova nem jön e el és vagy igent vagy nemet mond rá, és előtte gyűjtök pár ötletet mire mondana esetleg szívesen igent, az már 'nem békén hagyás'?? Nem terveztem erőszakoskodni és győzködni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!