Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire számít, ha egy srác márkás, jó cuccokba jár?
Figyelt kérdés
ne mondjátok, hogy semennyire, mert valamennyire biztos. ha lenne két teljesen ugyanolyan srác, tuti az jönne be amelyik jobban öltözködik. nem? :D2013. okt. 6. 23:12
1/10 anonim válasza:
A srácok cipőjét megszoktam nézni, de a ruhát nem igazán, ne legyen igénytelen, koszos meg ízléstelen és ennyi.
2/10 anonim válasza:
Alap,hogy adjon a megjelenésére.Igenis számit,:)
3/10 anonim válasza:
én azon röhögök hogy a környezetemben lévő lányok jobban tudják melyik ruhám milyen márka mint én magam.legutóbb mikor egy jónak mondott(nem értek a divathoz)új cipőben jelentem meg azt is rögtön kiszurták "nahát de jó ez az új cipőd"
4/10 anonim válasza:
Korának megfelelően öltözködjön:D
5/10 anonim válasza:
Nem számít. Nem értek a divathoz, úgy van néhány márkás cuccom, hogy turiban vettem, utána nézte az egyik barátnőm, hogy hűűű, ugye tudom, hogy ez az ing újonnan vagy húszezer forint.
Az számít, hogy normálisan öltözködjön, ne vegyen fel sárga inget zöld nadrággal, ne legyen koszos, büdös, gyűrött, szakadt... de maga a márka nem.
Két ugyanolyan srác közül nyilván az jönne be jobban, aki jobban öltözködik, de a való életben ilyen steril helyzet nincs, úgyhogy nincs is értelme rajta rágódni. Meg amúgy a jól öltözködés se márkafüggő. Van olyan ismerősöm, aki nagyon jómódú, mindig új ruhákban jön, amik persze divatosak és drágák is. Ezt sose felejti el megemlíteni :D Mégis bénán állnak rajta. Más meg kínaiból is tud elegáns lenni.
6/10 anonim válasza:
konkrétan lesz*rom a márkát.nem érdekel ha kínaiban veszi a ruháit.persze adjon magára,ne legyen egy csöves.de nekem nem számít a márka
7/10 anonim válasza:
Imádom , ha egy pasi stílusosan öltözködik.
8/10 anonim válasza:
igen jobban bejönne.persze. ez nálam sokat számít.először a ruháját nézem meg.
9/10 anonim válasza:
Nem szamit, de azert figyelj oda! SOHA ne vegyel fel trapez gatyat, az nagyon csunya, inkabb valami feszuloset. A polo SOHA ne legyen kivagott, az undoritoan nez ki! Persze jobban tetszik a lanyoknak a "nagymeno markascuccos kiscsavo" de nyugi, nem mindenkinek. De azert ne a turibol oltozkodj! Amugy a fo, hogy legyen onbizalmad odamenni es lesmarolni a csajt, ez alltalaban a problema, hogy 0 onbizalom..
10/10 anonim válasza:
az a lényeg,hogy ne nézzen ki csövesül! a newyorkerben nagyon jó ruhák vannak, viszont KÍNAINAK!nem márkások..szóval nem az a lényeg, hogy milyne márkájú hanme hogy hogyan néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!