Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
II. éves egyetemista vagyok, mit tehetnék? Olvass tovább.
Figyelt kérdés
egyetemista lány vagyok, és ebben a félévben kaptunk egy írtó helyes gyakorlati tanárt, aki kb 27 éves lehet :) tetszik nagyon, a baj h nemnagyon látogatom az óráit(mert akk megy a vonatom stb..) ő kolis, én pedig albérletbe lakok, iwiwen megjelöltem, visszaigazolt, pedig nemhiszem tudja kivagyok... hogyan léphetnék vele kapcsolatba? msnje nincs, és sajnos az órán van egy kiscsaj akivel jóbavan, nemtom vane köztük vmi v csak barátok e... mittegyek?2009. nov. 8. 20:16
12/14 A kérdező kommentje:
hát az ienek érvényesülnek, de én nemvok olyan lány azér kössz :D
2009. nov. 9. 18:25
13/14 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt (BME), mondjuk nem tudom, milyen szakra jársz, nyilván jobb esélye van az embernek olyan helyen, ahol kevés a csaj. Én először is bejárnék az órájára a helyedben. Nézz a szemébe időnként, majd kapd el a tekinteted. És legyél aktív órán. Óra után beszélgess vele.
Nekem ez bejött, felkeltettem a gyakvezér érdeklődését. Dumálgattunk is párszor. Aztán eltelt egy év, addigra már nem érdekelt, de ő akkor udvarolgatni kezdett nekem iwiwen. :D
14/14 A kérdező kommentje:
eltelt már egy kis idő mióta kiírtam a kérdést, a pasival nem történt semmi, volt időszak mikor szemeztünk, de nem lépett felém :(
pedig még mindig írtó helyes :D
2010. aug. 12. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!