Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin lehet megcsókolni a lányt? Az elsőn belefér?
és a bunkó parasztok kíméljenek elegem van belőlük.:S
csak olyanok írjanak akik normális választ tudnak adni.:)
Engem a baratom a harmadik randin csokolt meg eloszor:)
De ez nincs ahoz kotve hogy most az elso vagy a masodik randin kell megcsokolni eloszor a lanyt.Az majd jon magatol:)
Sok szerencset!
tudod van erre egy mondás:
Ha az első randin nem csókolod meg a lányt régimódi vagy, ha a másodikon sem akkor hülye vagy, és ha a harmadikon se akkor már B*zi!
Én eddig tartottam magam ezen mondáshoz, és mindig bejött. ált első randi, de van mikor csak a másodikon jött össze.
De hangsúlyozom ez csak az ÉN véleményem.
Van egy hawer, aki már másfél hónapja van a csajjal, és még nem volt smaci, meg semmi se.
egy másik hawer meg vagy fél évig koslatott a csaj után, hogy végre összejöjjenek az ágyban is.
Ez negyon függ Tőled, és a Csajtól is.
(hogy lépsz fel, mennyire jössz be neki, milyen családból származik)
Ezalatt azt értem hogy pl, ha 1 csaj mélyen katolikus családból származik,(és ő is gyakorolja rendszeresen a hitet) akk ne nagyon számíts első randin csókra. Ez az Igazán kemény dió!
Szerintem első randin semmiképpen ne
Másodikon mehet ha biztos vagy benne hogy ő is akarja
Ha elment a harmadikra is akkor meg már nyilvánvaló
szerintem még romantikus is..:D
legalább kimutatod hogy mennyire szereted.:D
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!